Keystone logo

22 DBA Programmer i Schweiz for 2024

Filtre

Filtre

  • DBA
  • Schweiz
Studieområde
    Administrationsstudier (0)Arkitektur (0)Kunststudier (0)Biovidenskab (0)Byggeri (0)
  • Bæredygtighedsstudier (1)
  • Design (0)Energistudier (0)
  • Handelsstudier (19)
  • Fødevarestudier (0)
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

DBA Programmer i Schweiz

Sigte på at udvikle analytiske, forsknings-og uddannelsesinstitutioner evner kandidater, der allerede har en MBA, MSc eller andre business-relaterede mester 's grad Doctor of Business Administration (DBA) er en capstone præstation åbne døren til ledende stillinger eller fastansatte professorater på universiteterne. DBA-programmer er tilgængelige på en deltid eller fuld tid på universiteter og handelshøjskoler i Schweiz. Derfor vil nogle arbejder fagfolk oplever, at de er i stand til at fortsætte med at arbejde og forfølge en DBA på samme tid i Schweiz.

Et af de centrale elementer i DBA-programmet er den afhandling eller speciale projekt. Den uafhængige forskningsprojekt hjælper DBA kandidater på universiteterne i Schweiz udvikler deres faglige viden gennem forskning og analyse af relevante teoretiske eller praktiske forretningskoncepter.Eksempler på nogle DBA forskningsområder kunne omfatte sociale konsekvenser ledelse, international business, markedsføring, iværksætteri, supply chain management, ledelse eller globalisering. Ud over forskningsprojektet vil DBA studerende i Schweiz også deltage i seminarer og workshops, der giver flere muligheder for at udvide lederskab, beslutningstagning og lederevner.

Du kan anmode om yderligere oplysninger fra universiteterne i Schweiz med blot to klik ved hjælp af nedenstående links. Hvis du kan være interesseret i at søge til et DBA-programmet på et universitet eller business school i Schweiz, skal du blot klikke for at læse mere.