Keystone logo

1 DBA Programmer i Tyskland for 2024

Filtre

Filtre

  • DBA
Studieområde
    Administrationsstudier (0)Arkitektur (0)Kunststudier (0)Biovidenskab (0)Byggeri (0)Bæredygtighedsstudier (0)Design (0)Energistudier (0)
  • Handelsstudier (1)
  • Fødevarestudier (0)
Placeringer
Find flere lokationer
Grad type
Varighed
Studietempo
Sprog
Sprog
Studieformat

Popular degree type

Popular study format

DBA Programmer i Tyskland

Designet til erfarne erhvervsfolk med forudgående ph.d.-grader, Doctor of Business Administration (DBA) programmer udvikler analytisk, forskning og uddannelsesmæssige færdigheder i kandidater. DBA grader fra universiteter og handelshøjskoler i Tyskland er især nyttige for kandidater, der ønsker at gå videre til en ledelse eller udøvende rolle inden for deres virksomhed, eller for dem, der ønsker at undervise på universitetet.

Gennemføres som enten en fuldtids-eller deltid engagement, DBA uddannelser er udfordrende, streng og kræver en høj grad af selvstændig motivation. Resultatet af tre til fire år arbejde på DBA forskning på et universitet i Tyskland vil være en forskningsbaseret afhandling eller speciale, som kandidaten skal derefter forsvare, før et panel på business school.DBA forskning er også nogle gange foregår på den kandidat 's nuværende selskab med det formål at løse specifikke, relevante emner og problemstillinger på, at erhvervslivet. Andre mere teoretiske DBA afhandling emner efter kandidater på universiteter i Tyskland, kan henvise til relevante emner som ledelse, iværksætteri, virksomhedernes sociale ansvar, globalisering, sociale konsekvenser ledelse, international finansiering eller andre.

Hvis du vil læse mere om muligheden for at opnå en DBA ved et universitet eller handelshøjskole i Tyskland, rulle ned og klikke for at læse mere nedenfor.