Keystone logo
Kontakt skoler direkte - sammenlign 26 Doctor of Education Programmer i Pædagogisk ledelse 2023

26 Doctor of Education Programmer i Pædagogisk ledelse 2023

overview

Professionelle eller nyuddannede kandidater på en bachelor eller kandidatuddannelse kan beslutte at forfølge en Doctor of Education-grad. En bachelorgrad er nødvendig for at tilmelde sig, og sådanne ph.d.-uddannelser fokuserer normalt på et studieområde.

Hvad er en doktor i uddannelse i undervisningsledelse? De fleste programmer fokuserer på at undervise eleverne, hvordan man styrer alle de arbejdsdele, der bidrager til en vellykket skoleinstitution. Studerende kan lære at organisere klasser, styre fakultetets medlemmer og bemanding, og gøre en forskel i elevers liv. Gennem programmet kan eleverne tjene færdigheder, viden og evner til at bidrage positivt til uddannelsesområdet og samfundet som helhed.

En af de vigtigste fordele ved at tjene en doktor i uddannelse i undervisningsledelse er, at eleverne kan lære at positivt omdanne skoler, hvilket kan hjælpe dem med at gøre en forskel i samfundet. De kan også forbedre deres undervisning og analyse færdigheder, som kan hjælpe dem med at tjene kampagner, som de bevæger sig opad i deres karriere.

Der er ikke fastsat omkostninger til at tjene denne type grad. Hvor meget det koster, afhænger snarere af, om eleverne tilmelder sig i et personligt eller online-program, hvor længe det tager dem at fuldføre graden og mange andre faktorer.

Studerende kan sikre mange typer stillinger inden for uddannelsessektoren med en doktor i uddannelse i undervisningsledelse. For eksempel kan kandidater fra dette program fungere som en rektor, assisterende rektor, distriktsadministrator eller instruktionskoordinator. Andre karriere, der med denne grad kan forfølge kan omfatte dekan af studerende eller fakultet, universitetsregistrator, college provost, direktør for læseplan eller tilsynsførende.

Mange uddannelser i uddannelsesmæssig ledelse findes hos institutioner over hele verden, både personligt og online. For yderligere information, søg efter dit program nedenfor og kontakt direkte adgangskontoret for den ønskede skole ved at udfylde hovedformularen.

read_more

filters

  • Doctor of Education
  • Uddannelse
  • Pædagogisk ledelse
fields_of_study
  • Uddannelse (26)
  • back_to_main_category
locations
find_more_locations
degree_type
duration
study_pace
teaching_languages
teaching_languages
study_format