16 Fødevarevidenskab uddannelser fundet
- Sundhedspleje
- Ernæringsvidenskab
- Fødevarevidenskab
- Europa11
- Asien3
- Afrika2
16 Fødevarevidenskab uddannelser fundet
Udvalgte
Queen's University of Belfast - Medical Faculty
PhD in Food Safety and Biotechnology
- Belfast, Det Forenede Kongerige
Ph.D.
Fuldtid, Deltid
3 år
På campus
Engelsk
Udvalgte
School of Agriculture - University of Lisbon
Doktorgradsprogram i landbrugsinnovation i tropiske fødekæder
- Lisbon, Portugal
Ph.D.
Fuldtid
4 uger
På campus
Engelsk
En ny og nyskabende ph.d. program for studerende fra tempererede lande med færdigheder inden for landbrug og landbrugsfødevarekæder, der søger efter kontekstualisering af tropiske regioner og for studerende fra tropiske lande, der søger at konfrontere deres kontekstualiserede kompetencer med eksponering for ny teknisk og videnskabelig viden gennem en international træningserfaring.
Udvalgte
Free University of Bozen-Bolzano
International ph.d. i fødevareingeniør og bioteknologi
- Bolzano, Italien
Ph.D.
Fuldtid
3 år
På campus
Engelsk
International ph.d. i fødevareteknik og bioteknologi \n \n Formålet med dette internationale ph.d.-program er at uddanne en ny generation af globalt anerkendte forskere til at anvende tilgange inden for ingeniørvidenskab og bioteknologi til fødevareforarbejdning ved at give dem mulighed for at overføre og udveksle viden med nationale og internationale forskningscentre og industrier.
Udvalgte
Universidade Santiago de Compostela
Doktorgrad innovation inden for fødevaresikkerhed og teknologier
- Santiago de Compostela, Spanien
Ph.D.
Fuldtid
3 år
På campus
Spanish, Galicisk
Globaliseringen af økonomien og fødevaremarkedet gør teknologi og fødevaresikkerhed til et spørgsmål af almen interesse påvirket af adskillige faktorer. Den effektive beskyttelse af retten til fødevaresikkerhed kræver en omfattende tilgang, der tager højde for de risici, der er forbundet med mad fra gård til bord, og som overvejer alle mulige perspektiver. Derudover tager det på en meget særlig måde hensyn til den voksende betydning af ernæringsmæssige risici i betragtning af den foruroligende forekomst af fedme i dag og især hos børn og unge.
Udvalgte
University of Veterinary Sciences
Ph.D. i fødevarehygiejne og forarbejdningsteknologi
- Brno, Tjekkiet
Ph.D.
Fuldtid, Deltid
4 år
På campus
Engelsk
Doktorgradsprogrammet Food Hygiene and Processing Technology er et akademisk fokuseret studieprogram, der svarer til den nuværende videnskabstilstand og niveau og praksisens behov i Europa. Kandidater fra doktorgradsstudiet Food Hygiene and Processing Technology opnåede dybdegående teoretisk viden og praktiske færdigheder erhvervet under uafhængig kreativ aktivitet og erhvervelse af ny videnskabelig viden inden for studieretningen. Kandidater kan aktivt dele deres viden inden for studieretningen på internationalt niveau og offentligt. Baseret på denne kvalifikation er kandidater hovedsageligt ansat ved forskningsinstitutioner og universiteter.
Udvalgte
Selinus University of Sciences and Literature
Doktor i filosofi (ph.d.) i fødevarevidenskab
- Ragusa, Italien
Ph.D.
24 måneder
Fjernundervisning
Engelsk
Forskning på dette område inden for fødevarevidenskab bør give data om, hvordan man kan give verdens befolkning sikker, nærende, velsmagende og overkommelig mad. Opnåelse af dette mål kræver en dybdegående undersøgelse af spørgsmålene om forarbejdning, emballering, distribution og evaluering af mad.
Udvalgte
Terra Nova University
Doktor i filosofi (PhD) ved forskning i fødevarevidenskab
- Ragusa, Italien
Ph.D.
Fuldtid, Deltid
1 semester
Fjernundervisning
Engelsk, Italiensk, Spanish
Forskning inden for dette område af fødevarevidenskab bør give data om, hvordan man kan forsyne verdens befolkning med sikker, nærende, appetitlig og økonomisk overkommelig mad. For at nå dette mål kræver det en dybdegående undersøgelse af spørgsmålene om forarbejdning, emballering, distribution og evaluering af fødevarer. Det involverer mange discipliner og bruger principperne for biologi, mikrobiologi, kemi, biokemi, biokemi, ernæring, fysik og teknik til at løse praktiske problemer relateret til fødevareindustrien. Fødevareforskere var blandt de første til at arbejde med bioteknologi. Fødevareforskere arbejder med fødevarer fra det øjeblik, den forlader gården til opbevaring af det endelige produkt, inklusive alle forarbejdnings-, tilberednings- og distributionsoperationer. Derudover bestemmer de de faktorer, der påvirker sikkerheden, ernæringsværdien og accepten af fødevarer.
Udvalgte
Kasetsart University
Ph.d. i Fødevarevidenskab
- Chatuchak, Thailand
Ph.D.
Fuldtid
3 år
På campus
Engelsk
Være en leder, der er i stand til effektivt at håndtere et problem og passende udføre med professionel etik. Lyst til at lære med livslang måde at udvikle sig selv og organisationen løbende og være i stand til at arbejde sammen med andre med forskellige kulturer. Kunne designe og lede forskning inden for fødevarevidenskab og teknologi på en kreativ systematisk og bæredygtig måde.
Udvalgte
University of Parma
Ph.D. inden for madvidenskab
- Parma, Italien
Ph.D.
Fuldtid
3 år
Blandet
Italiensk, Engelsk
Ph.D. inden for madvidenskab
Udvalgte
University of Milan
Rådgivning om fast-track
PhD in Food Systems
- Milan, Italien
Ph.D.
Fuldtid
3 år
På campus
Engelsk
Rådgivning om fast-track
Udvalgte
Universidade de Aveiro
Doctorate in Food Science and Technology and Nutrition
- Aveiro, Portugal
Ph.D.
4 år
På campus
Portugisisk, Engelsk
Udvalgte
Auream Phoenix University for Women
Doktor i filosofi (ph.d.) ved forskning i fødevarevidenskab
- Online
Ph.D.
Fuldtid, Deltid
1 semester
Fjernundervisning
Engelsk, Italiensk
Ph.d. ved forskning via fjernundervisning tildeles efter at have gennemført en teoretisk forskningsspecialisering. Denne forskning præsenteres i form af en doktorafhandling. Ph.d. (Doctor of Philosophy) er den eneste doktorgrad, der kan opnås gennem fjernundervisning. Hovedkravet for en ph.d. online gennem fjernundervisning er at præsentere og diskutere en afhandling på mindst 100 sider til gennemgang og evaluering af et akademisk udvalg ved Selinus Universitet. Forskning inden for dette område af fødevarevidenskab bør give data om, hvordan man kan forsyne verdens befolkning med sikker, nærende, appetitlig og overkommelig mad. At nå dette mål kræver en dybdegående undersøgelse af spørgsmålene om forarbejdning, emballering, distribution og evaluering af fødevarer. Det involverer mange discipliner og bruger principperne for biologi, mikrobiologi, kemi, biokemi, biokemi, ernæring, fysik og teknik til at løse praktiske problemer relateret til fødevareindustrien. Fødevareforskere var blandt de første til at arbejde med bioteknologi. Fødevareforskere arbejder med fødevarer fra det øjeblik, de forlader gården til opbevaring af det endelige produkt, inklusive alle forarbejdnings-, tilberednings- og distributionsoperationer. Derudover bestemmer de de faktorer, der påvirker sikkerheden, ernæringsværdien og accepten af fødevarer.
Udvalgte
University of Pretoria - Faculty of Natural and Agricultural Sciences
PhD (Consumer Science) (Food Management)
- Pretoria, Sydafrika
Ph.D.
Fuldtid
2 år
På campus
Engelsk
Dalian Polytechnic University
PhD in Food Science & Engineering
- Dalian, Kina
Ph.D.
Fuldtid
3 år
På campus
Kinesisk
Shakarim University
Fødevareteknologi, ph.d.
- Semey, Kasakhstan
Ph.D.
Fuldtid
På campus
Russisk
Uddannelsesprogram Teknologi for fødevareprodukter er rettet mod at uddanne højt kvalificeret, konkurrencedygtigt personale, forbedre kvaliteten af viden, danne et system på flere niveauer af forskningsaktiviteter efter de presserende behov fra moderne uddannelse og videnskab.
Besvar et par spørgsmål, så matcher vi dig med programmer!
Populær type af akademisk grad
Populært studieformat
PhD Programmer i Sundhedspleje Ernæringsvidenskab Fødevarevidenskab
Hvad er fødevarevidenskab?
Fødevarevidenskab undersøger fødevarer og deres sammenhæng med miljøet, samfundet og økonomien. Det omfatter studier af fødevareproduktion, forarbejdning, sikkerhed og ernæring. Fødevarevidenskab omfatter også studiet af fødevarebårne sygdomme og forurening.
Hvad kan jeg lave med en uddannelse i fødevarevidenskab?
En uddannelse i fødevarevidenskab kan føre til en karriere i fødevareindustrien, hvor du kan arbejde inden for områder som f.eks. fødevareproduktion, forarbejdning, sikkerhed og ernæring. Uddannede i fødevarevidenskab kan også arbejde inden for forskning i fødevarebårne sygdomme og forurening. Der er muligheder for dem med en baggrund i fødevarevidenskab for at arbejde i offentlige myndigheder eller private virksomheder, der er involveret i regulering af fødevareindustrien. Uddannede inden for fødevarevidenskab kan gøre karriere inden for den akademiske verden, hvor de underviser og forsker på universiteter og højere læreanstalter.
Hvorfor studere fødevarevidenskab?
Fødevarevidenskab er vigtigt af flere grunde. Det hjælper os med at forstå, hvordan fødevarer påvirker vores sundhed og miljøet, hvilket kan bidrage til at forbedre fødevareproduktionen og forarbejdningsmetoderne og sikre, at de fødevarer, vi spiser, er sikre og næringsrige. Ved at studere fødevarevidenskab kan vi også lære mere om, hvordan vi kan forebygge og kontrollere fødevarebårne sygdomme. Endelig hjælper fødevarevidenskab os med at forstå de komplekse økonomiske og sociale faktorer, der påvirker fødevareproduktion og -forbrug.
Fødevarevidenskabelige uddannelser
Fødevarevidenskabelige uddannelser tilbydes på bachelor- og kandidatniveau. Bacheloruddannelserne varer typisk fire år og dækker emner som f.eks. fødevarekemi, mikrobiologi og ernæring. Graduate programmer varer normalt to år og omfatter kursusarbejde i avancerede emner inden for fødevarevidenskab, der omfatter fødevarefysik og -teknik.