Keystone logo
Académie de Géopolitique Ph.d. i højere geostrategiske og geopolitiske studier
Académie de Géopolitique

Ph.d. i højere geostrategiske og geopolitiske studier

Paris, Frankrig

Request duration

French

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 3.500 / per year

På campus

Introduktion

Programmet Advanced Studies in Geostrategic and Geopolitical Studies (PhD) tilbyder en omfattende definition af den internationale arena med metodisk arbejdsforskning samt et klart koncept for forandring i nutidens komplekse moderne verden. Programmet søger at udvikle kapaciteten til forskning og kritisk analyse med et meget højt niveau af ekspertise.

Kurserne undervises af professorer og forskere fra videregående uddannelser, prominente personer fra det videnskabelige og diplomatiske samfund og højt kvalificerede eksperter fra ledende stillinger i store internationale virksomheder.

Udbuddet af dette program i geopolitik og geostrategi, der fører til en ph.d., har til formål at vejlede studerende mod akademiske karrierer og ekspertroller inden for store internationale offentlige institutioner eller private organisationer og at forberede dem til forskellige kategori A embedseksamener i international offentlig tjeneste , især for diplomatiske karrierer.

Denne grad giver også fagfolk, der allerede arbejder inden for geostrategi og geopolitik, mulighed for at drage fordel af dybdegående uddannelse og specialisering skræddersyet til deres professionelle status.

Ideelle studerende

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål