Keystone logo
Al-Farabi Kazakh National University

Al-Farabi Kazakh National University

Al-Farabi Kazakh National University

Introduktion

Al-Farabi Kazakh National University er den førende institution i systemet med videregående uddannelse i Republikken Kasakhstan, som var den første, der bestod statscertificering, og som har berettiget sin ret til at realisere akademisk aktivitet på alle specialiteter og på alle niveauer.

Al-Farabi KazNU er lederen af den generelle bedømmelse af universiteterne i Kasakhstan, som var den første prisvinder i landets historie med præsidentprisen for Republikken Kasakhstans ”For resultater inden for kvalitet”, en vinder af Tildeling af SNG for resultater inden for kvalitet og tjenester. Vores universitet, der var medlem af den internationale sammenslutning af universiteter og medstifter af den eurasiske universitetsforening, var den første blandt universiteterne i Kasakhstan og landene i Centralasien, der har underskrevet det store charter for universiteter i Bologna; det har med succes bestået den internationale certificering på korrespondance til systemet med kvalitetsstyring (SQM), kravene i internationale standarder ISO 9000: 2000 og har fået certificeringerne fra de største globale certificeringscentre - det internationale certificeringssystem IQNET.

Universitetet har et enormt uddannelsesmæssigt, videnskabeligt, åndeligt uddannelsesmæssigt, innovativt og produktionspotentiale, der er rettet mod uddannelse af specialister med den højeste kvalifikation, yderligere integration i det globale uddannelsesrum, udvikling af grundlæggende og anvendt forskning, deres implementering i produktionen.

I dag tilbyder al-Farabi KazNU dig en bred vifte af specialiteter.

Universitetet består af 16 fungerende fakulteter, 67 afdelinger, 32 videnskabelige forskningsinstitutter og centre, en techno-park; mere end 2000 professorer, læger, videnskabelige kandidater og ph.d.er, mere end 100 akademikere fra de største akademier, mere end 40 ærede figurer i Republikken Kasakhstan, omkring 40 vinder af statslige og nominelle priser af RK og 40 vindere af de unge forskeres priser, 47 stipendiater af statlige videnskabelige stipendier. Mere end 18000 studerende og kandidater ved multilevel-systemet for studenter på højere erhvervsuddannelse på universitetet. Vi samarbejder med 418 største internationale universiteter i verden om gennemførelse af fælles internationale uddannelsesprogrammer, udvekslingsprogrammer for studerende og praktikplads.

Med venlig hilsen rektor ved-FarabiKazakh National University, doktor i tekniske videnskaber, professor, akademiker Mutanov GM

136624_photo-1454165804606-c3d57bc86b40.jpg

Mission

Dannelse af personalepotentiale - konkurrencedygtige og efterspurgte eksperter på de nationale og internationale arbejdsmarkeder; opnåelse af et kvalitativt nyt niveau i dannelsen af nationale borgere og verdensborgere samt høje standarder for en bæredygtig udvikling af samfundet gennem overførsel og forbedring af viden.

Vision

  • Transformation af et nationalt traditionelt universitet til et forskningsuniversitet i verdensklasse;
  • Integration af uddannelse, videnskab og innovation;
  • Dannelse af universitetsmodellen 4.0;
  • Tilvejebringelse af en uddannelse af høj kvalitet til den studerendes yderligere succes og dannelsen af et konkurrencedygtigt grundlag for uddannelsesprogrammer
  • Uddannelse af kandidater med høje personlige og faglige kvaliteter, der opfylder kravene på arbejdsmarkedet.

Formål

Omdannelsen fra det klassiske nationale universitet til forskningsuniversitet i verdensklasse.

Udviklingsstrategien for Al-Farabi Kazakh National University for 2017-2021 år inkluderer:

Strategisk retning 1

Fremragende uddannelseskvalitet;

Strategisk retning 2

Videnskab og innovation er resultaterne af verdens kvalitet;

Strategisk retning 3

Udvidelse af det internationale samarbejde.

Strategisk retning 4

Forbedring af uddannelsesmæssigt og socialt arbejde, ungdoms inddragelse i landets socioøkonomiske udvikling;

Strategisk retning 5

Udvikling af infrastruktur og introduktion af nye informationsteknologier;

Strategisk retning 6

For at forbedre effektiviteten af finansielle og økonomiske aktiviteter.

Placeringer

  • Almaty

    Almaty, Kasakhstan

    Spørgsmål