Keystone logo
Alma Mater Europea

Alma Mater Europea

Alma Mater Europea

Introduktion

Alma Mater Europaea er et internationalt universitet initieret af Det Europæiske Akademi for Videnskaber og Kunst i Salzburg, Østrig. Akademiet forener omkring 2.000 topvidenskabsmænd, herunder 34 nobelprisvindere. Over 2.000 studerende fra 30+ lande studerer på Alma Maters doktorgrads-, master- og bacheloruddannelser i humaniora, projektledelse, kunstig intelligens, bæredygtig udvikling, forretning, strategisk kommunikation, socialgerontologi, fysioterapi og sygepleje.

Alma Mater Europaea er forpligtet til at producere kandidater, hvis kvalifikationer er nationalt og internationalt anerkendt og accepteret. Alma Mater Europaea bestræber sig på løbende at forbedre vores karriereorienterede akademiske programmer i overensstemmelse med den globale markedsplads og i overensstemmelse med internationale uddannelsesorganisationer, og vi underkastes en kontinuerlig proces med selvevaluering og selvforbedring ved hjælp af intern og ekstern kvalitetsvalidering .

Alma Mater Europaea giver eleverne et rigt og varieret fagligt miljø, der sikrer muligheder for både intellektuel udvikling og erhvervelse af faglig viden og færdigheder. Vores undervisningsmetoder er i overensstemmelse med internationale standarder. Vi er fokuseret på karriereudvikling i virkeligheden og tilbyder en fleksibel, tilpasset og effektiv tilgang.

Under protektion af European Academy of Science and Arts stræber Alma Mater Europaea efter at forme en ny international lederelite inden for uddannelse, kultur, økonomi, jura, sundhed, ernæring og miljø.

Mission, vision og strategi

Mission

AMEU's grundlæggende mission er at udvikle og implementere kvalitet, komplementære og eftertragtede europæisk-orienterede anvendte og konkurrencedygtige programmer, der primært er nødvendige for erhvervssektorerne i Slovenien og Centraleuropa.

AMEUs mission er at implementere pædagogiske og videnskabelige forskningsprogrammer af høj kvalitet inden for forskellige områder og at tjene samfundet som et universitetscenter, der fremmer udvikling, spredning og brug af viden inden for forskellige videnskaber. AMEU har udviklet samarbejde med universiteter i regionen og andre europæiske lande med det formål at tilegne sig og implementere ny viden og udvikle den nye viden i samarbejde med andre universiteter i regionen.

AMEU bidrager derfor til den økonomiske og kulturelle udvikling og skabelsen af værdier og opfylder den lokale, nationale og regionale mission på uddannelses-, forsknings- og kulturområdet på grundlag af en transnationalitet og tværfaglig tilgang.

Vision

AMEUs vision er at blive et internationalt uddannelsescenter, et ekspertisecenter inden for uddannelse og forskning, som vil bruge sin strategiske og anvendte forskning til kreativt at løse økonomiske, teknologiske, sundhedsmæssige og sociopolitiske, økologiske og klima- og interkulturelle spørgsmål i Centraleuropa, primært Donau-regionen og Balkan.

Som et åbent akademisk samfund vil det i samarbejde med sine partnere tilbyde projekter for økonomisk og teknologisk udvikling, fred og demokrati, bæredygtig udvikling og udvikling af en økologisk balance i regionen og derved bidrage til europæisk reintegration.

Udviklingsstrategi

AMEU's arbejde er baseret på følgende strategiske politikker:

udvikling af uddannelser på de områder, der har det største antal stillinger til rådighed;

 • udviklingen af grundlæggende videnskabelige discipliner, som uddannelserne bygger på;
 • implementering af anvendt videnskabelig forskningsaktivitet og overførsel af resultater til miljøet
 • samarbejdet med kommercielle og andre organisationer
 • udførelsen af faglig udvikling og konsulentarbejde;
 • en international forbindelse med uddannelses- og forskningsinstitutioner.

Akkreditering

Alle Alma Mater Europaea bachelor- og kandidatuddannelser er fuldt akkrediteret af NAKVIS, det slovenske kvalitetssikringsagentur for videregående uddannelser.

Campus funktioner

Alma Mater Europaea er ikke et campusuniversitet, og vores afdelinger og andre enheder er placeret forskellige steder.

Vælg en af vores lokationer, og lær den bedre at kende.

 1. Østrig
 2. Slovenien
 3. Kroatien

Østrig

På grund af sin rige kulturelle fortid og nutid er Østrig værdsat af folk over hele verden.

Salzburg

Den fjerdestørste by i Østrig ligger under Alperne og er verdensberømt for at være Wolfgang Amadeus Mozarts fødested og internationalt kendt for sin barokarkitektur. Byen har tre universiteter og en stor studenterbefolkning. Salzburg huser hovedkvarteret for Det Europæiske Videnskabs- og Kunstakademi.

Salzburg er en af de smukkeste byer i Europa, som er blevet omhyggeligt bevaret gennem århundreder. Den er omgivet af spektakulære landskaber, søer, alpine udløbere og bjergtoppe.

Paladserne, ærkebiskoppernes kirker, pladser og springvand og ikke mindst fæstningen afspejler den kærlighed til pragt, som de engang magtfulde ærkebiskopper, der herskede over byen, havde.

Byens skønhed og de naturlige omgivelser har tiltrukket rejsende i århundreder og er stadig en stor turistattraktion i dag. Du vil kunne lære byen bedre at kende, end nogen turist kan.

Slovenien

Slovenien støtter kraftigt ideen om at opbygge et ægte europæisk vidensområde og bestræber sig på at gennemføre foranstaltninger, der støtter lige muligheder, succes i skolen, mobilitet generelt, videregående uddannelse og erhvervsuddannelse, sprogindlæring, sikkerhed i skolen, ikke-diskrimination, uddannelsesteknologier og fjernundervisning, akademisk og professionel anerkendelse af kvalifikationer, uddannelsesstatistik, generel udvikling af almen uddannelse og erhvervsuddannelse, udvikling af bacheloruddannelser og modernisering af postgraduate studier.

Ljubljana

Ljubljana er Sloveniens hovedstad og største by. Ud over at have alt det, som alle de andre moderne hovedstæder har, er det lykkedes Ljubljana at bevare den afslappede atmosfære i en lille by. Ljubljana har en stor studenterbefolkning, og den centrale geografiske placering betyder, at du kan nå Alperne eller Adriaterhavet inden for en time.

Maribor

Maribor er den næststørste by i Slovenien. I 2012 var den Europæisk Kulturhovedstad, og i 2013 var den Europæisk Ungdomshovedstad. Det er hjemby for mange berømte og internationalt anerkendte kunstnere og sportsfolk, den mest succesrige fodboldklub i Slovenien, den ældste vinstok i verden, den næstældste synagoge i Europa, vært for FIS-verdensmesterskabet i alpint skiløb for damer ... Maribor har en stor studenterbefolkning og er en populær destination for udvekslingsstuderende.

Murska Sobota

Murska Sobota er den største by i den nordøstlige del af Slovenien og den regionale hovedstad i Prekmurje. Den har et unikt træk i forhold til resten af Slovenien, som for det meste er alpint: Muska Sobota er den eneste slovenske by, der ligger på en egentlig slette. I løbet af året beriges byens liv af kulturelle, underholdende, traditionelle, kulinariske og sportslige begivenheder.

Kroatien

Kroatien er et indbydende sted for studerende, der ønsker at studere i et land, der er kendt for sin smukke kyst, for sin blanding af middelhavs- og sydøsteuropæisk charme og for sin rige historiske og kulturelle arv.

Zagreb

Zagreb er Kroatiens hovedstad og største by. Det er landets kulturelle, økonomiske, sportslige og statslige centrum. Zagreb er en pulserende by med en stor studenterbefolkning, berømt for sine mange grønne parker og sit natteliv. Byen sprudler af energi, men har formået at bevare en god del af den gamle verdens elskværdighed.

  Indlæggelser

  Optagelse af kandidatstuderende

  Vores selektive ph.d.- og masterprogrammer er skræddersyet til nyuddannede og fagfolk i den tidlige karriere fra alle lande og med forskellige baggrunde. Hvert år optager vi mellem 20 og 40 studerende på hver kandidatuddannelse og mellem 12 og 20 ph.d.-studerende på hver ph.d.-uddannelse.

  • For kandidatuddannelsen er minimumskriterierne en bachelorgrad/undergraduate degree og engelsk sprogfærdighed.
  • For ph.d.-uddannelsen skal du som minimum have en kandidatgrad eller en 4-årig bachelorgrad og meget gode engelskkundskaber i skrift og tale.

  Optagelsesprocessen

  Optagelsesprocessen er problemfri og nem. Det starter med din uforpligtende onlineansøgning, som tager omkring 15-20 minutter. Du opfordres til at udfylde den så hurtigt som muligt, da vi modtager ansøgninger løbende.

  Som en del af din ansøgning skal du angive, om du søger det merit- eller behovsbaserede Academicus-stipendium.

  Du vil høre fra optagelseskontoret inden for ti dage efter din ansøgning. Hvis Admission Office-teamet bekræfter, at du er en egnet kandidat, vil du blive inviteret til en samtale og uploade dine eksamensbeviser og dokumenter. Du vil modtage Academicus-stipendiebeslutningen og ansøge om yderligere stipendier, herunder nogle, der dækker fuld undervisning.

  Via Calendly tilmelder du dig samtalen, som vil finde sted inden for en uge. Inden for en uge efter samtalen og din komplette ansøgning vil Alma Mater acceptere eller afvise din ansøgning og informere dig om stipendier og skolepenge.

  Stipendier og finansiering

  Placeringer

  • Ljubljana

   3GF6+7P Ljubljana, Slovenia, 1000, Ljubljana

   • Koper

    Via Primož Trubar 1, 6000 Koper - Capodistria, Slovenia, 6000, Koper

    • Maribor

     Center, Slovenska ulica 17, 2000 Maribor, Slovenia, 2000, Maribor

     • Murska Sobota

      Lendavska ulica 9, 9000 Murska Sobota, Slovenia, 9000, Murska Sobota

      Spørgsmål