Keystone logo
Anderson University South Carolina Læge i ministerium programmet (d.min.)
Anderson University South Carolina

Læge i ministerium programmet (d.min.)

Request duration

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

Blandet

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Doktor i Ministeriet Program

Doktor i ministeriet (D.Min.) I bibelsk forkyndelse er et program designet til at hjælpe præster og kirkeledere med at tage deres prædik og ledelse til næste niveau. Studerende vil deltage i en række seminarer og et rettet ministerium for at forbedre deres forståelse af bibelsk prædike og videreudvikle deres prædikgaver.

Doktorand i ministeriet er en professionel ph.d.-grad, der primært fokuserer på ministeriet. De uddannelsesmæssige oplevelser i D.Min. program på Anderson University vil blive leveret gennem en hybrid tilgang, der involverer uafhængig og online studie, tre ugers lange seminarer (to på campus, en i en udvalgt by), tre begivenhedsbaserede seminarer og udvikling og implementering af et betydeligt ministerium og efterfølgende afhandling. Den studerende forventes at planlægge, gennemføre og evaluere projektet på et niveau, der passer til en ph.d.-kandidat.


Efter afslutning af kursusarbejde, D.Min. studerende er forpligtet til at fuldføre et ministerium capstone projekt, der er gældende for den studerendes ministerium indstilling.


Højst 15 studerende om året vil blive optaget til D.Min, i bibelsk forkyndelse, for at sikre hver elev en stærk vejledning og vejledning på et passende niveau.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Doktor i ministeriet
    • Vancouver, Canada
  • Doctor of Christian Leadership (online)
    • Orlando, USA
  • Doctor of Ministry (Online)
    • Orlando, USA