Keystone logo
Atlantic International University

Atlantic International University

Atlantic International University

Introduktion

Videnskaben har endnu ikke opdaget den nøjagtige mekanisme, som individet lærer. Det anerkendes imidlertid, at læringshandlingen er endogen (indefra) snarere end eksogen. Dette faktum er den underliggende begrundelse for "Fjernundervisning" generelt og alle de gradsprogrammer, der tilbydes af Atlantic International University .

AIU-forskellen

Kombinationen af de underliggende principper for studerendes "selvinstruktion", (med vejledning), samarbejdsudvikling af læseplan, der er unik for hver studerende, og fleksibilitet i tid og sted for studiet giver, hvad vi anser for at være, det ideelle læringsmiljø. Det er skabt med det formål at tilfredsstille individuelle behov og give personlig udvikling for hver studerende. Atlantic International University findes som en institution for eksperimentel læring og utraditionel uddannelse på afstand. Der er ingen klasseværelser, og deltagelse er ikke påkrævet.

Mission

At være en videregående uddannelsesinstitution, der er bekymret over at skabe kulturelle udviklingsalternativer, der sandsynligvis vil blive opretholdt for at føre til en mere effektiv administration af verdensbyen og dens miljø at udøve menneskerettigheder og samfundets rettigheder gennem mangfoldighed med det ultimative mål om tilfredshed og udvikling i verden.

Vision

Individets styrke til konvergens af verden gennem et bæredygtigt uddannelsesmæssigt design baseret på andragogi og omniologi.

AIU-service

Vores primære mål ved Atlantic International University er at imødekomme voksne studerende ved at imødekomme deres individuelle behov. Af denne grund er vores uddannelser fleksible og er designet til hurtigere afslutning.

Vores programmer opfordrer studerende til at demonstrere kompetence gennem uafhængig læring, læsning og forskning inden for deres studieretning. AIU tilbyder uddannelsesmuligheder i USA til voksne fra hele verden, så de kan forbedre sig selv ved at bruge deres eget potentiale til at styre deres personlige, globale kulturelle udvikling. Dette aktualiseres gennem evaluering af deres legitimationsoplysninger over for en bachelor, en kandidatuddannelse og / eller en doktorgrad, og dette indebærer også en evne til bæredygtig resultatbaseret præstation. Grundlæggende akse for en sådan filosofi ligger på selvaktualiseret viden og information uden plads til forældelse, der er integreret i et fjernundervisningssystem baseret på andragogi og omniologi.

Det ultimative mål med dette paradigme er at styrke studerende og hjælpe dem med at drage fordel af det enorme udvalg af ressourcer fra verdensmiljøet for at eliminere det nuværende kontinuum af fattigdom og begrænsninger. Afhængig af omstændighederne er de studerende i stand til at konvertere deres fortid til et selvdrevet vækstmodul konstant på farten væk fra de akkrediterede, traditionelle systemer, der fremmer begrænsninger og caducity. Dette vil blive en rå realitet med respekt for og praksis for menneskerettigheder og samfundsrettigheder gennem oplevelser, undersøgelser, praksisarbejde og / eller undersøgelser i henhold til en uafhængig studerendes individuelle idiosynkrati ved AIU. Alt foregår i en ramme, der fremmer mangfoldighed med mere end 10 millioner fulde tekster og omkring 47 millioner bibliografiske referencer på mere end 400 sprog; mens rådgivere og konsulenter med ph.d.-grader og specialiseringer i Human Development overvåger indlæringsprocesser; ud over et verdensomspændende web af kolleger og foreninger inden for forskellige akademiske områder; så de sammen kan nå tilfredshed og fremskridt for menneskeheden med fred og harmoni.

AIU Formål

Formålet med Atlantic International University er som følger:

 • at give akademisk forberedelse af højeste kvalitet, samtidig med at man imødekommer voksne studerendes behov ved at forankre de akademiske programmer i resultatbaseret læring og tilbyde programmer i en hurtigere tidsramme.
 • at tilskynde til undersøgelsesfrihed og en fri udveksling af ideer blandt studerende, fakultet, administratorer og personale fra Atlantic International University .
 • at kombinere teori og praksis, der forbereder fagfolk til lederansvar.
 • at yde den støtte, der er nødvendig for at eleverne kan gennemføre studiet og med at overvinde eventuelle komplicerede mangler.
 • for at bevare vores fremragende akademiske omdømme.
 • at overholde den grundlæggende uddannelsesret som beskrevet i menneskerettighedserklæringen ved at tilvejebringe et overkommeligt alternativ til at nå uddannelsesmæssige mål for et bredt spektrum af mennesker verden over med forskellige samfunds- og økonomiske baggrunde.
 • at give vores studerende en følelse af selvtillid og selvtillid i deres evne til at få adgang til de enorme muligheder, der er tilgængelige gennem informationskanaler, world wide web, private, public, nonprofit og non-governmental organisations i et stadigt voksende globalt samfund.
 • at styrke studerende og hjælpe dem med at drage fordel af det enorme udvalg af ressourcer fra verdensmiljøet for at fjerne det aktuelle kontinuum af fattigdom og begrænsninger.
 • at intensivere brugen af informationsteknologi for at forblive i forkant med fjernundervisningsuniversiteter.

Foreninger

AIU eller dets medlemmer har tilknytning / medlemskab med flere foreninger. Nedenfor er en liste, der kan være nyttig for studerende i deres forskning og / eller til at opfylde deres faglige krav til programmet.

136927_Clipboard01.jpg

136978_bottom.jpg

Indlæggelser

Kontakt os i dag!

Vi forstår, hvor travlt voksne ikke har tid til at gå tilbage til skolen. Nu er det muligt at optjene din grad i komforten i dit eget hjem og stadig have tid til dig selv og din familie. Admissionskontoret er her for at hjælpe dig, for yderligere information eller for at se, om du er berettiget til optagelse, bedes du kontakte os. Hvis du er klar til at ansøge, skal du indsende din Online-ansøgning og indsætte dit CV og eventuelle yderligere kommentarer / spørgsmål i det angivne område.

Lær mere om vores akkreditering “ Klik her !”

Adresse: Pioneer Plaza, 900 Fort Street Mall 905, Honolulu, HI 96813, Amerikas Forenede Stater

Placeringer

 • Honolulu

  Honolulu, USA

  • Honolulu

   Fort Street Mall,900, 96813, Honolulu

   Spørgsmål