Keystone logo
© BIMM University
Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Auream Phoenix University for Women

Introduktion

Auream Phoenix University for Women (APUW) er en solid institution, bygget på et solidt kvalitets- og stringent grundlag, hvis mission er at vurdere baggrundsstudier og karrierer for ledere, iværksættere og professionelle kvinder for at sætte dem i stand til at opnå en international grad gennem en streng integration af uddannelser. Vi er stolte af at være det første private fjernundervisningsuniversitet kun for kvinder, der opererer i det komplekse felt af kompetencevalidering for at opnå en grad.

APUW implementerer et strengt etisk selvreguleringssystem for at opfylde alle kvalitetskrav til denne model af universitetet. Vores fakulteter: Arts & Humanities, Business & Media, Psychology, Computer Science, Engineering & Technology, Life & Earth and Natural & Health Science, tillader et tilbud på over to hundrede studieområder; disse er nøje udvalgt for at være relevante for markedets behov og fremtidige jobmuligheder.

APUW er stolte af sine elever. De kan skabe fremragende iværksætterprojekter, de kan have ledende roller i multinationale selskaber, private virksomheder og ngo'er, eller de kan være førende fagfolk i arbejdsverdenen.

Auream Phoenix University for Women (APUW) er det første private, internationale, specialbyggede fjernundervisningsuniversitet, der udelukkende er dedikeret til uddannelse af kvinder. APUW giver enhver kvinde, der er engageret i arbejde og familie, mulighed for at studere og fuldføre sine akademiske mål, mens de forbliver i de komfortable omgivelser i sit eget hjem. Vores universitet henvender sig til kvindelige ledere med en vindende tankegang, kvinder med levende, dynamiske personligheder, selvstændige tænkere og kvinder, der er bevidste om at være referencepunkter i deres samfund. Vores primære fokus er på at teste færdigheder og kompetencer til akademisk certificering. Aurea Phoenix University for kvinders uddannelser er designet efter APEL-metoden (Accreditation Prior Experiential Learning) for at give aktive arbejdende kvinder, som har mindst 5 års erhvervserfaring, chancen for at opnå en grad uden at forsømme deres familier.

Mission

Vi tilbyder voksne kvindelige studerende muligheden for at opnå en international grad ved at bruge APEL-metoden (Accreditation Prior Experiential Learning) til at evaluere deres professionelle CV. APEL-systemet involverer en grundig analyse af tidligere uddannelses- og erhvervserfaringer, som i henhold til specifikke parametre omdannes til akademiske kreditter, der er gyldige for APUW-grader.

Vores mission er at give vores elever et multikulturelt, givende og udfordrende digitalt læringsmiljø, der nærer stærke, velafrundede personligheder, opmuntrer til lederskab og opbygger hver enkelt elevs karakter og sociale samvittighed. Vi stræber efter at holde vores forpligtelse til fjernundervisning voksenuddannelse, viden, forskning og service gennem aktiviteterne i hele vores universitetssamfund.

Resultater

Siden sin konstituering har APUW som Private Business University tilbudt uddannelser bygget på en særlig forbindelse til de liberale erhverv, erhvervslivet, industrien, ledelsen og arbejdsverdenen generelt. Programmer, der har at gøre med selvbestemmelse, knowhow, kreativitet. Vi lærer eleverne at bane deres egen vej til en tilfredsstillende fremtid.

Samtidig understreger vi behovet for en solid baggrund bestående af generelle færdigheder og viden gennem omhyggeligt udformede læseplaner, der er tilpasset de internationale arbejdsmarkedskrav. I dag, lige fra begyndelsen, fortsætter vores filosofi om voksenuddannelse med at være elevcentreret, gratis, innovativ og ressourcestærk.

Under vores rejse mod ekspertise og opfyldelse har APUW med succes gennemgået adskillige selvregulerede institutionelle kvalitetsvurderinger, gennemgange af universitetsprogrammer og akkrediteringsprocesser, og modtaget adskillige priser og anerkendelser.

Vision

Auream Phoenix University for Women bliver en global leder inden for fjernundervisning for voksne kvinder på APEL-basis (Accreditation Prior Experiential Learning). Vi tilbyder vores kvindelige studerende de nødvendige værktøjer til deres egne studiefærdigheder kritisk selvevaluering for professionel succes. Vi sigter mod at opbygge elevernes selvtillid og ekspertise ved at opmuntre dem til at sætte mål og støtte deres planer for at nå disse. Vi vil gerne facilitere udviklingen af hver elevs fulde potentiale som person, give dem muligheder for at tænke, diskutere, udforske og træffe beslutninger

Indlæggelser

Placeringer

 • London

  At Uniselinus Europe 71-75 Shelton Street, WC2H9JQ, London

  • Ragusa

   At Uniselinus Europe Networking University Via Roma, 200, 97100, Ragusa

   • Panama City

    Auream Phoenix University SA Panama City – Republic Of Panama, , Panama City

    • London

     London, Det Forenede Kongerige

     Spørgsmål