Keystone logo
© BGU
Ben-Gurion University of the Negev

Ben-Gurion University of the Negev

Ben-Gurion University of the Negev

Introduktion

Ben-Gurion University of the Negev ( BGU ) er kendt for sin banebrydende forskning og innovation, imødekommende campusmiljø og enestående studieliv. Universitetet stræber efter ekspertise inden for videnskabelig innovation, tværfagligt samarbejde og at skubbe grænser for at påvirke samfund over hele kloden. På BGU er kulturudveksling og kulturel fordybelse vores prioriteter. I dit akademiske eller forskningsprogram vil du studere sammen med lokale jævnaldrende. Vi opfordrer både vores israelske og internationale studerende til at tage sig tid til at lære af hinanden ud over, hvad der undervises i klasseværelset.

Ben-Gurion University of the Negev er et af Israels førende forskningsuniversiteter og blandt verdens førende på mange områder.

Det har omkring 20.000 studerende og 4.000 fakultetsmedlemmer på de ingeniørvidenskabelige fakulteter; Sundhedsvidenskab; Naturvidenskab; Pinchas Sapir Fakultet for Humaniora og Samfundsvidenskab; Guilford Glazer Faculty of Business and Management; Joyce og Irving Goldman School of Medicine; Kreitman School of Advanced Graduate Studies; Skolen for hjernevidenskab og kognition; School of Sustainability and Climate Change og Albert Katz International School for Desert Studies. Mere end 100.000 alumner spiller vigtige roller inden for alle områder af forskning og udvikling, industri, sundhedspleje, økonomi, samfund, kultur og uddannelse i Israel.

Universitetet har tre hovedcampusser: Marcus Family Campus i Beer-Sheva; forskningscampus på Sde Boker og Eilat Campus og er hjemsted for nationale og tværfaglige forskningsinstitutter: National Institute for Biotechnology in the Negev; det nationale institut for solenergi; Ilse Katz Institute for Nanoscale Science and Technology; Jacob Blaustein Institutes for Desert Research; Ben-Gurion Research Institute for the Study of Israel & Zionism, og Heksherim - Research Institute for Jewish and Israeli Literature and Culture.

Avanceret forskning og applikationer på forkant med videnskab og teknologi

Mere end 800 senior- og 1.100 juniorfakultetsmedlemmer arbejder med deres kandidatstuderende i avancerede laboratorier inden for rammerne af mere end 60 tværfaglige forskningscentre.

Udover ren forskning er Ben-Gurion Universitet også fokuseret på anvendt forskning.

Gennem sit teknologioverførselsselskab, BGN Technologies, som også er ansvarlig for universitetets patentportefølje, initierer, leder og implementerer universitetet projekter med institutioner, virksomheder og fonde verden over, og tiltrækker strategiske partnere og investorer inden for videnskab, teknologi og industri, herunder hjemlandssikkerhed; bioinformatik; robotteknologi, energi og brændstoffer; ergonomi; cybersikkerhed; nanoteknologi; vandressourcer; økologi og miljø, menneskelig genetik; epidemiologi; stamceller; diabetes; Kræft; avancerede lægemidler; bioteknologi og landbrugsteknologi; informationsteknologi og kommunikation; miljømæssig vandbehandling; og alternative energikilder.

Green Campus

Ben-Gurion University er en leder inden for miljøforskning i Israel og er også forpligtet til at tage sig af miljøet som en del af initiativet "Green Campus".

Universitetet rangeret 46. på verdensranglisten over universiteter med bæredygtige politikker og driver programmer for at fremme bevidstheden om miljøbeskyttelse, en reduktion i brugen af ressourcer, energieffektivitet, fremme af forskning og omfattende uddannelses- og samfundsaktiviteter.

Advanced Technologies Park - Hi-Tech og Biotechnology Park

Ben-Gurion University er partner i initiativet og etableringen af Advanced Technologies Park, der ligger ved siden af Marcus Family Campus. Projektet er et unikt offentlig-privat partnerskab, der kombinerer universitetets og byen Beer-Shevas fremragende resultater med førende virksomheder i Israel og på verdensplan og markerer en milepæl i den israelske videnskabelige verden. Denne højteknologiske og bioteknologiske park er befolket af banebrydende videnskabelige og teknologiske virksomheder fra hele verden.

IDF's Hi-Tech Center og Communications R&D facilitet vil også blive bygget ved siden af parken.

Energiinitiativ

Ben-Gurion University fremmer forskning inden for grøn energi, alternativ og vedvarende energi, herunder vedvarende brændstoffer, solenergi og mere. Det er også ved at udvikle læseplaner for en bred vifte af bachelor- og kandidatgrader inden for energi.

Akademisk og menneskelig ekspertise

Ben-Gurion University er en stor attraktion for studerende og forskere på grund af sin pluralistiske og tværfaglige tilgang. De imponerende resultater af dets forskere, studerende og alumner, både akademisk og på arbejdsmarkedet, er resultatet af dens fremragende forskning, undervisning og studieinfrastruktur. Den åbne og venlige atmosfære, kombineret med en ung og original måde at tænke på, tilskynder studerende og forskere til at fremme videnskab, kultur og samfund og til at bryde gennem barrierer i forskningen.

Udvikling af Negev og samfundsinvolvering

Ben-Gurion University of the Negev spiller en central rolle i udviklingen af industri, landbrug og uddannelse i Negev. Mere end 6000 studerende er involveret i en bred vifte af samfunds- og sociale projekter i regionen: Der er 80 "åbne lejligheder" i Beer-Sheva, hvor studerende bor i kvarterer, hvor de er aktive, som en del af afdelingen for samfundshandling. Det kommer ud over studier og det rige campusliv, som universitetet er kendt for.

Hidtil uset drivkraft og vækst

Antallet af studerende på Ben-Gurion Universitet er mere end fordoblet i det sidste årti. Globale akademiske vurderinger placerer universitetet højt blandt universiteter over hele verden og på visse områder, selv blandt verdens førende. Ben-Gurion University rangerede først i studerendes tilfredshed blandt alle de akademiske institutioner i Israel.

Placeringer

  • Be'er Sheva

    David Ben Gurion Blvd 1, Be'er Sheva, Israel, 8410501, Be'er Sheva

  • Sde Boker

    Sde Boker, Israel

    Spørgsmål