Keystone logo
Biological Research Centre of the   North-West (Centro de Investigaciones Biológicas del Noroeste, S.C. (CIBNOR)) Doktorgradsprogram i videnskab inden for fiskeri og akvakultur Bioøkonomi
Biological Research Centre of the North-West (Centro de Investigaciones Biológicas del Noroeste, S.C. (CIBNOR))

Doktorgradsprogram i videnskab inden for fiskeri og akvakultur Bioøkonomi

México, Mexico

Request duration

Spanish

Request pace

Request application deadline

Jul 2023

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Doktorandprogrammet i videnskaber inden for fiskeri og akvakultur Bioøkonomi blev født fra tre institutioners akademiske interesse: Centro de Investigaciones Biológicas del Noroeste, SC (CIBNOR), Interdisciplinary Center of Marine Sciences - IPN (CICIMAR) og Marist University of Mérida (UMM ), med det formål at uddanne specialister på højeste niveau, der udvikler analytiske og numeriske færdigheder med en økosystemtilgang, til at udføre bioøkonomisk modellering, analyse og evaluering af fiskeri- og akvakulturproduktionsprocesser, som påvirker beslutningstagning vedrørende etablering af fangst kvoter, fordeling af mindre indsats, tildeling af adgangsrettigheder til fiskeressourcer, lukninger, optimale fangst- eller høsttider og økonomisk optimering, blandt andre.

De tre institutioner, der deltager i dette interinstitutionelle efteruddannelse, har en solid track record inden for forskning og undervisning i fiskeri, akvakultur og bioøkonomi, de har aktivt samarbejdet med hinanden om uddannelse af menneskelige ressourcer med en bioøkonomisk orientering, som kapaciteter vil blive forbedret. institutioner for at imødekomme den identificerede efterspørgsel og bidrage til uddannelse af forskere, der tager fat på problemerne i den nationale og latinamerikanske fiskeri- og akvakultursektor.

For dets drift er aftaler og retningslinjer blevet formaliseret, og en interinstitutionel akademisk kommission er blevet defineret som programmets højeste myndighed, der inden for sine funktioner har til at definere politikker, mål og strategier samt at overvåge handlinger med kontinuerlig forbedring af programmet. interinstitutionel efteruddannelse.

Om skolen

Spørgsmål