Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Boston College

Boston College

Boston College

Introduktion

Uddannelse med et hjerte og en sjæl - og magten til at transformere

Boston College , den første institution for videregående uddannelse til at operere i byen Boston, er i dag blandt landets førende universiteter, en leder inden for den liberale kunst, videnskabelig undersøgelse og dannelse af studerende.

Grounded i idealerne, der inspirerede vores jesuitt grundlæggere, opfordrer Boston College til eleverne til at se indad, men altid for at nå ud til at udvikle deres sind og talenter fuldt ud og bruge dem til tjeneste for andre.

Om Morrissey College

Robert J. Morrissey College of Arts and Sciences fremmer den strenge intellektuelle udvikling og den religiøse, etiske og personlige vækst af sine studerende. Morrissey College fakultet og studerende direkte engagere verdens mest presserende problemer ved at bruge deres gaver til at forbedre det fælles gode.

Morrissey College tilbyder kandidatuddannelser inden for humaniora, samfundsvidenskab og naturvidenskab. Studerende dukker op, parat til at trives i en bred vifte af karrierer og klar til at tjene som dygtige og passionerede ledere, der arbejder som en surdej for det gode i samfund rundt om i verden.

Som den ældste og største division af Boston College , forklarer Morrissey College Jesuit, katolsk engagement i dybden af undersøgelse, akademisk ekspertise og uddanne hele personen gennem et formativt engagement med den liberale kunst.

Hvorfor Boston College ?

Når eleverne går ind i Boston College , tager de de første skridt på en opdagelsesrejse, som stimulerer deres intellektuelle, personlige, etiske og åndelige vækst. Morrissey College of Arts and Sciences 'programmer beder eleverne om at lære om sig selv, deres samfund og verden at søge efter sandheden, uanset hvor de går, og bruge deres talenter til at forbedre andres liv.

Dem, der søger en uddannelse, der varer en levetid, vil finde udfordringen og støtte til at opbygge meningsfuld og tilfredsstillende fremtid.

1. En Dynamisk Liberal Arts Education

Udforsk de forskellige discipliner, der danner veluddannede mennesker, der er villige til at trives i det 21. århundrede. En liberal arts uddannelse ved Boston College udvikler værdifulde færdigheder, herunder kritisk tænkning, etisk beslutningstagning, effektiv kommunikation og evnen til at se den menneskelige erfaring fra en række perspektiver.

2. Intellektuel Rigor

Morrissey College udfordrer eleverne til at opdage og opnå deres fulde potentiale. Kendt fakultet, innovative kurser og off-campus muligheder udvider elevernes viden og erfaring.

3. Jesuit, katolsk tradition

Intellektuel rigor, integrering af viden, dannelse af studerende, omhu for enkeltpersoner, brug af vores uddannelse til tjeneste for andre - disse jesuitiske, katolske værdier definerer Boston College oplevelsen.

4. Forespørgsel på tværs af discipliner

Her trækker videnskabeligt samarbejde forskning og undervisning ud over traditionelle disciplinære grænser. Core Curriculum, Institut for Liberale Kunst, Institut for Integreret Videnskab og Samfund, og en række forskningsprojekter samler studerende og fakultet fra forskellige undersøgelsesområder.

5. Fordelene ved Boston

Med mere end 50 højere læreanstalter i hovedstadsområdet er Boston virkelig en af de fremtrædende collegebyer. Det er også en verdensklasse by fuld af historie, videnskabelig og teknologisk innovatører, kultur og praktik muligheder.

6. Alumni Network

Studerende nyder godt af forbindelserne og støtten fra det tætte og loyale netværk af næsten 180.000 Boston College alumni.

Placeringer

  • Boston

    Boston College Gasson Hall 108 140 Commonwealth Avenue Chestnut Hill, MA 02467, 02467, Boston

    Spørgsmål