Keystone logo
Bryn Mawr College

Bryn Mawr College

Bryn Mawr College

Introduktion

Bryn Mawr er en fremtrædende kvindeskole beliggende på en smuk boligcampus uden for et større hovedstadsområde. To karakteristiske studentereksaminerede skoler og et præmedicinsk program efter kandidatuddannelsen beriger kollegiets samfund og tilbyder avancerede studiemuligheder.

På Bryn Mawr vælger studerende fra forskellige hovedfag inden for videnskab, samfundsvidenskab og humaniora. Kollegiet er førende inden for akademisk innovation med fokus på at omsætte læring i handling gennem forskning, feltarbejde, samfundsmæssig og social retfærdighed og praktikophold. Bryn Mawr udvider yderligere de studerendes muligheder for at lære og udforske gennem mangeårige partnerskaber med Haverford og Swarthmore Colleges og University of Pennsylvania og gennem de kulturelle og sociale ressourcer i Philadelphia.

English Language Requirements

Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

Placeringer

  • Bryn Mawr

    North Merion Avenue,101, 19010, Bryn Mawr

    Programmer

    Institutionen tilbyder også:

    Spørgsmål