Keystone logo
Boston University School of Theology

Boston University School of Theology

Boston University School of Theology

Introduktion

På Boston University School of Theology (STH) kan du forfølge de ministerier, du forestiller dig, når du bliver en leder, der er klar til at reagere på udfordringerne i nutidens globale religiøse landskab. Transform dig selv. Derefter ændre verden. Et berømt fakultet guider dig gennem strenge akademikere. Et støttende samfund nærer dit liv, din tro og dine mål.

Vores mission er at forfølge viden om Gud, at kultivere ledere for trossamfund, at berige akademiet og at søge fred med retfærdighed i en forskelligartet og sammenkoblet verden.

Som grundskolen for Boston University og det ældste United Methodist-seminar i Nordamerika er vi en professionel skole inden for et kosmopolitisk forskningsuniversitet, der selv er forpligtet til "læring, dyd og fromhed." Forankret i de Wesleyanske traditioner og trukket fra verdens bredere kristne traditioner, stræber vi efter at udstyre kvinder og mænd til ministerier og kald, der fremmer personlig og social transformation, der er orienteret mod verdens mangfoldighed, og som udvider den profetiske arv fra dette historiske skole for teologi.

Deltag i vores unikke fællesskab af elever, der tænker kreativt på virkelige problemer. Lær sammen med dygtige studerende, guidet gennem strenge akademiske programmer fra berømte fakulteter. På Boston University School of Theology er vores trosretninger forskellige; vores kald, varierede. Men vi deler et fælles ønske om at skabe en bedre verden.

Placeringer

  • Boston

    Commonwealth Avenue,745, 02215, Boston

    Spørgsmål