Keystone logo
Boston University School of Theology Doctor of Ministry (DMin)
Boston University School of Theology

Doctor of Ministry (DMin)

Boston, USA

5 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Blandet, Fjernundervisning

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Doctor of Ministry-graden (DMin) er en professionel doktorgrad, der er beregnet til at berige religiøse ledere i traditionelle og ikke-traditionelle omgivelser, uddybe deres forståelse af og engagement i ministeriet og forfine dets praksis. Fokus for Boston University DMin er Transformational Leadership, og enhver kan blive en transformationsleder. Du har først brug for ønsket om at opbygge nye færdigheder og udforske nye ideer, forstå dit samfund og kende dets styrker og behov og en vilje til at se muligheder for transformerende forandringer.

DMin-programmet er et treårigt uddannelsesprogram med lav opholdstilladelse, der kombinerer online-læring med intensive klasser på campus og giver dig mulighed for at lave det program, du har brug for til din ministerpraksis.

Seminarer i transformational Leadership, Contextual Analysis og Research Methods udgør programmets kerne, der kulminerer i et Directed Study Project i løbet af dit tredje år. Online kohortkurser undervises af fuldtids Boston University-fakultet med nye kurser, og fakultetsmedlemmer tilføjes hvert semester. Tidligere kurser har inkluderet global udvikling og tro, mission og opsøgende, radikale kristne spiritualiteter, transformations- og situationshomiletik, udførelse, kirkefornyelse, tilbedelse i tider med forandring og konflikttransformation.

DMin-uddannelsen er designet til at hjælpe religiøse fagfolk med at uddybe deres forståelse af og engagement i ministeriet ved at give en kontekst, hvori de kan opdatere og forfine deres teologiske viden, skærpe eksisterende færdigheder og lære nye. Målet er at hjælpe studerende med at samle deres erfaring med yderligere akademiske studier for at skabe en frisk syntese af teori og praksis.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Doktor i ministeriet
    • Vancouver, Canada
  • Doctor of Christian Leadership (online)
    • Orlando, USA
  • Doctor of Ministry (Online)
    • Orlando, USA