Keystone logo
Boston University School of Public Health

Boston University School of Public Health

Boston University School of Public Health

Introduktion

Boston University School of Public Health ( BUSPH ) er førende inden for uddannelsesmæssig ekspertise og innovation inden for undervisning i folkesundhed. Vi sigter mod at undervise på en autentisk, inkluderende, fleksibel, løbende og reflekterende måde at ændre befolkningens helbred på.

Som en topplaceret kandidatskole tilbyder Boston University School of Public Health adgang til innovativ forskning, stipendium og folkesundhedspraksis, en topuddannet uddannelse med en mission på stedet.

School of Public Health's mission er at forbedre befolkningernes sundhed og velbefindende overalt i verden, især de underordnede, gennem ekspertise og innovation inden for uddannelse, forskning og praksis.

Fra tværfagligt fakultet og forskningsexpertise til vores innovative undervisningsmetode tilbyder vi dig en enestående uddannelse inden for folkesundhed.

Vi forsker på tværs af en række discipliner med fokus på at udvikle løsninger på komplekse sundhedsudfordringer. Fakultetsmedlemmer deltager i studier over hele verden og vores eget lokale samfund.

Som fagfolk inden for folkesundhed har Boston University School of Public Health fakultet, personale og studerende til opgave at bruge deres viden, færdigheder og lidenskab til at forbedre befolkningens sundhed.

At generere viden og videregive den til fremtidige generationer er kernen i Boston University School of Public Health arbejde, men det er lige så vigtigt at anvende denne viden. Boston University School of Public Health er i spidsen for fortalervirksomhed og praksis, både lokalt og globalt.

Vi er forpligtet til at antænde og opretholde positive ændringer, der fører til sundhed og velvære rundt om i verden. Vi stræber efter et respektfuldt, samarbejde, forskelligt og inkluderende samfund inden for vores folkesundhedsskole. Vi sigter mod at fremme retfærdighed, menneskerettigheder og retfærdighed inden for og på tværs af vores lokale og globale samfund.

Placeringer

  • Boston

    Albany Street,715, 02118, Boston

    Spørgsmål