Keystone logo
Charles University Faculty of Medicine in Hradec Králové

Charles University Faculty of Medicine in Hradec Králové

Charles University Faculty of Medicine in Hradec Králové

Introduktion

Uddannelse

Det Medicinske Fakultet ved Charles University i Hradec Králové giver uddannelse til fremtidige indehavere af bachelor-, master- og doktorgrader i de medicinske videnskaber.

Uddannelse tilbydes af pædagoger - eksperter inden for deres respektive områder og kompetente forskere.

Internationalt samarbejde

Samarbejde med udlandet og international mobilitet er en prioritet for vores fakultet.

Bortset fra Erasmus -programmet, der giver studerende mulighed for at tilbringe et til to semestre på nogle europæiske universiteter, tilbyder IFMSA -organisationen andre praktikpladser til studerende.

Vores fakultet har haft et fremragende forhold til den prestigefyldte Mayo Clinic i Rochester, USA. Dette unikke samarbejde, som i sit omfang overgår alle andre medicinske skoler i Tjekkiet, giver en årlig placering for omkring 10 bachelor- og postgraduate studerende til en 3-måneders placering i Rochester. Placeringer fokuserer på forskning og er normalt forbundet med interesseområdet og fremtidig udvikling af vores studerende. Der er også ofte et publikationsoutput. Alle deltagere på anbringelsen på Mayo Clinic bekræfter, at det er en meget stimulerende aktivitet. I nogle tilfælde har det ført til yderligere praktikophold på prestigefyldte klinikker i USA.

Interfakultetale aftaler og hundredvis af universitetsaftaler for studerende og lærere er en anden fælles måde at samarbejde med udenlandske institutioner på.

Videnskab og forskning

Udover undervisning er videnskabelige og forskningsaktiviteter blandt fakultetets hovedaktiviteter.

Medlemmer af vores fakultet og vores studerende er hovedforskere eller medforskere af mange bevillingsprojekter (tjekkisk bevillingsagentur, Den Europæiske Socialfond, EFRU, FP7 osv.) Vedrørende medicinsk forskning og undervisningsinnovation.

Studerende på bacheloruddannelser (Master's degree) kan forberede sig lige fra begyndelsen af ​​deres studie til videnskabeligt og forskningsmæssigt arbejde inden for deres læseplaner. Resultatet af deres arbejde præsenteres, diskuteres og bedømmes årligt på SVOČ-konferencerne (Students' Scientific and Research Work-konference).

Resultaterne af de videnskabelige og forskningsaktiviteter præsenteres på mange regelmæssige videnskabelige møder.

Videnskabelige konferencer på Det Medicinske Fakultet og på Universitetshospitalet i Hradec Králové er en del af eksterne evalueringsprocedurer for tilskud fra nogle tilskudsbureauer.

Forskningsaktiviteter for de studerende på postgraduate (Ph.D.) uddannelsen præsenteres på konferencer for postgraduate studerende.

Den internationale konference for postgraduate (Ph.D.) studerende kaldet "International Medical Postgraduate Conference in Hradec Králové" med undertitlen "New Frontiers in the Research of Ph.D. Studerende” har været organiseret årligt siden 2005 og har været stigende i prestige. Prestigen for den internationale medicinske postgraduate konference Hradec Králové, med undertitlen New Frontiers in the Research of Ph.D. Studerende, som har været organiseret siden 2005, stiger konstant.

Placeringer

  • Hradec Kralove

    Charles University in Prague Faculty of Medicine in Hradec Kralove PO BOX 38 Simkova 870 Hradec Kralove 1 500 38 Czech Republic, , Hradec Kralove

Programmer

Spørgsmål