Keystone logo
Chicago State University College of Pharmacy

Chicago State University College of Pharmacy

Chicago State University College of Pharmacy

Introduktion

Højdepunkter

College of Pharmacy's mission er udviklingen af studerende og fakultetsforskere, der vil påvirke sundhedsvæsenets behov for mennesker i regionen, staten og nationen.

 • Rangeret som Top 10 i landet for kandidatstuderende fra mindretals farmaceut
 • 96+ kliniske rotationskontrakter
 • 9: 1 forhold mellem studerende og fakultet

Strategisk Plan

I december 2019 godkendte bestyrelsen for Chicago State University den strategiske plan for 2020-2025.

Da universitetet arbejder på at nå højere niveauer inden for alle aspekter af undervisning og læring, erkender vi, at vores menneskelige kapital er nøglen til at drive denne ekstraordinære akademiske institution og dens bestanddele til succesniveauer.

Vision

Chicago State University vil blive anerkendt for innovationer inden for undervisning og forskning, samfundsudvikling og samfundsengagement. Vi vil fremme ekspertise, etisk lederskab, iværksætterånd og social og miljømæssig retfærdighed. Vi vil omfavne, engagere, uddanne, drive og løfte vores studerende og samfund til at transformere liv lokalt og globalt.

Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

144126_CSU4

Mission

Chicago State University forvandler studerendes liv gennem innovativ undervisning, forskning og samfundspartnerskaber gennem ekspertise inden for etisk lederskab, kulturel forbedring, økonomisk udvikling og retfærdighed.

Værdier

 • Personlig og akademisk ekspertise
 • Personlig, professionel og akademisk integritet
 • Mangfoldighed, egenkapital og inklusion
 • Ledelse, service, filantropi, social retfærdighed og iværksætteri
 • Kreativ og innovativ tænkning og læring
 • Stolthed i selv, samfund og universitetet
 • Livslang læring

Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

144125_CSU3

Institut for Farmaceutiske Videnskaber

Institut for Farmaceutiske Videnskaber har flere specialområder: farmaceutisk, medicinsk kemi, naturlige produkter / farmakognosi og fysiologi / farmakologi. Farmaceutik er det farmaceutiske område, der er associeret med følgende: design af forskellige doseringsformer til levering af lægemidler; bestemmelse af lagring og stabilitet af lægemidler og evaluering af indvirkningen af indgivelses- og formuleringsfaktorer på absorption, distribution, metabolisme og udskillelse af lægemidler hos mennesker. Medicinsk kemi er en videnskab, der er unik for farmaci, fordi det er en hybridisering af de fysiske, kemiske, biokemiske, analytiske og farmakologiske principper, der anvendes til at forklare mekanismerne for lægemiddelhandling og lægemiddeldesign. Anvendelsen af principper forbundet med medicinsk kemi giver den professionelle studerende et solidt grundlag for sin karriere inden for farmaci. Farmakognosi er den farmaceutiske videnskab, der beskæftiger sig med den biologiske, kemiske og terapeutiske anvendelse af lægemidler opnået fra planter, mikrober og dyr.

Mission

Institut for Farmaceutiske Videnskab har til opgave at give studerende grundlag for den viden, der er afgørende for den professionelle farmaciplan. Samtidig med at undervisning af højeste kvalitet inden for farmaceutisk videnskab introducerer og udvikler fakultetet færdigheder inden for kritisk tænkning, problemløsning og livslang læring hos fremtidige farmaceuter. Medlemmerne af fakultetet fungerer som rollemodeller, der plejer interpersonelle færdigheder hos farmaceutstuderende under deres faglige udvikling. Til gengæld forbedrer Department of Pharmaceutical Sciences den videnskabelige udvikling af disse fakultetsmedlemmer ved at tilskynde dem til at stræbe efter ekspertise i kritisk undersøgelse. Afdelingen bestræber sig også på at bidrage væsentligt til CSU-COP ved at udmærke sig i tjeneste både inden for og uden for kollegiet.

Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

144127_csu6

Institut for Farmaceutisk praksis

Afdelingen for farmaceutisk praksis består af fakulteter, der giver uddannelse inden for den administrative og kliniske videnskab samt direkte praksiserfaring. Påkrævede kurser inden for det administrative videnskabelige område inkluderer en introduktion til karriereudvikling og aktuelle farmaceutiske emner, en undersøgelse af sundhedssystemet, ledelse af professionel praksis og apoteksret og etik.

Påkrævede kurser inden for det kliniske videnskabelige område inkluderer emner inden for medicin uden recept, evaluering af lægemiddellitteratur, farmakoterapeutik og et professionelt laboratorium, der lægger vægt på kommunikationsevner, receptbehandling og farmaceutisk behandling. Overvågede øvelseserfaringer, der kræves under programmet, giver studerende mulighed for at anvende den viden, der er erhvervet i didaktiske kurser, i livssituationer. Erfaringerne er designet til at fremme udviklingen af tekniske, kognitive og beslutningstagende færdigheder, der er nødvendige for nutidig praksis inden for farmaci i en række forskellige praksismiljøer. Forskellige stater anvender disse erfaringer på deres statsbestyrelse for farmaceutiske praktikkrav.

Mission

Afdelingen for farmaceutisk praksis er at forberede og bemyndige farmaceutstuderende og apotekere til at blive kompetente udbydere af farmaceutpleje i alle praksisindstillinger. Denne mission opnås gennem en kombination af innovative didaktiske kurser, erfaringsuddannelse, mentoring, stipendium og samfundstjeneste i partnerskab med studerende, apotekspersonale og medicinske og lægmiljøer. Afdelingen tjener det professionelle samfund gennem udvikling og evaluering af innovative farmaceutiske praksismodeller, der fremmer farmaceutens rolle som et integreret medlem af sundhedsteamet.

Chicago State University College of Pharmacy","author_url":"","source":""}" />

144129_CSU11

Akkreditering

CSU er akkrediteret af Higher Learning Commission, et regionalt akkrediteringsbureau, der er anerkendt af US Department of Education. Dette uafhængige selskab blev grundlagt i 1895 og er anerkendt af US Department of Education og Council on Higher Education Accreditation. For yderligere information, kontakt venligst [email protected].

Higher Learning Commission (HLC) akkreditering forsikrer offentligheden, studerende, fakultet og personale om, at vores universitet opfylder de angivne HLC-kriterier. Akkreditering betyder certificering af acceptabel institutionel kvalitet og integritet, og det anerkender, at institutionen har gennemgået streng intern og ekstern evaluering. Akkreditering er den officielle status og bekræftelse af, at et universitet leverer kvaliteten af de videregående uddannelser, som offentligheden har ret til at forvente, og som uddannelsessamfundet anerkender.

Akkrediterende organisationer fastsætter de akademiske standarder, som deres medlemsinstitutioner skal overholde. Denne kvalitetssikringsproces udføres af private medlemsforeninger for at sikre, at en skole overholder høje standarder med hensyn til:

 • fakultetets kvalifikationer
 • akademisk strenghed
 • studerendes læringsresultater

Placeringer

 • Chicago

  9501 S. King Drive Chicago, IL 60628, , Chicago

  Programmer

   Institutionen tilbyder også:

   Spørgsmål