Keystone logo
Czech University of Life Sciences - Faculty of Economics and Management Ph.d.-sektorøkonomi og økonomi i virksomheder
Czech University of Life Sciences - Faculty of Economics and Management

Ph.d.-sektorøkonomi og økonomi i virksomheder

Praha-Suchdol, Tjekkiet

4 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

På campus

Introduktion

  • Studieform: fuld tid eller afstand
  • Studielængde: 4 år (8 semestre)
  • Optagelseseksamen: ledes af et udvalg, der er udpeget af det videnskabelige bestyrelse for det relevante studieprogram og tildelt af fakultets dekan. Optagelseseksamen består af en videnskabelig diskussion, mundtligt samtale, der bekræfter kendskabet til engelsk og et andet fremmedsprog til global anvendelse og transkriptionen af poster fra tidligere universitetsstudier.

Profil af kandidaten

Det antages, at kandidaten behersker det teoretiske fundament for studieområdet, de grundlæggende metoder til videnskabeligt arbejde inden for studieretningen og de grundlæggende former for den permanente samling af verdensomspændende viden inden for området for livslang læring. Kandidater formodes at være i stand til at designe beskrivende og normative økonomiske modeller for økonomiske processer på makro- og mikroøkonomisk niveau og indsamle relevante dokumenter, der er nødvendige for deres formalisering. Desuden antages evnen til at generalisere videnskabelig viden i form af økonomiske love sammen med deres anvendelse i fortolkningen af specifikke økonomiske opgaver for at fremme bæredygtig udvikling. Kandidater skal være i stand til selvstændigt at arbejde på løsninger til alvorlige økonomiske problemer, herunder miljøbeskyttelse på sektor- og virksomhedsniveau inden for landbrugssektoren som en integreret del af den nationale økonomi. Kandidater skal håndtere alternative tilgange til løsning af økonomiske problemer på både forretnings- og virksomhedsniveau og være i stand til at støtte tværfaglig syntese, der understøtter optimering af økonomiske handlinger og processer mod bæredygtig udvikling.

Mål for studiet

Formålet med studiet er den videnskabelige uddannelse af højt kvalificerede specialister inden for økonomiske processer på virksomheds- og sektorniveau udstyret med målrettet tværfaglig viden. Kandidater fra det foreslåede studieprogram vil sandsynligvis finde beskæftigelse i videnskabelige og forskningsinstitutioner, universiteter, offentlige og EU-institutioner, internationale organisationer, nationale og overnationale virksomheder og virksomheder, virksomheder med fokus på tjenester og rådgivning eller i bank- og finanssektoren. Undersøgelsens tværfaglige karakter vil også give mulighed for kompleks integration og en høj grad af tilpasningsevne for kandidater til skiftende arbejdsmarkedsforhold.

106063_Sloup-030.jpg

Uddannelsens struktur

Studielængden er fire år, hvilket giver tilstrækkelig tid til de studerendes forskning og til behandling af en doktorafhandling af høj kvalitet. Der lægges stor vægt på studiet på studiet Sektoriel økonomi og økonomi i virksomhederne lægges på de studerendes forskningsarbejde. En sådan vægt projiceres også til antallet og strukturen af grundlæggende obligatoriske eksamener. Ud over de engelske og anden fremmede sprogeksamen, Ph.D. Den studerende skal bestå en eksamen relateret til fakultetets kernefag og feltets kernefag og en eksamen i fag relateret til emnet for afhandlingen og dets behandling. Udover disse grundlæggende fagområder tilbyder fakultetet en række andre kurser for at sikre det forventede niveau for viden hos en kandidat. Denne struktur giver eleverne mulighed for primært at koncentrere sig om deres forskning, der fører til en doktorafhandling af høj kvalitet.

En del af studieordningen er et obligatorisk metodologisk seminar. Dens mission er at udstyre de studerende med den nødvendige viden om metoder og teknikker inden for videnskabeligt arbejde. Formålet med dette seminar er at øge kvaliteten af ​​ph.d.-afhandlinger.

Læreplan

Programresultat

Om skolen

Spørgsmål