Keystone logo
Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Introduktion

Gdańsk Tekniske Universitet (polsk navn: Politechnika Gdańska) er et af de ældste universiteter i Polen og det største tekniske universitet i det nordlige Polen.

Den blev oprettet i 1904 og har siden da uddannet ingeniører i verdensklasse inden for forskellige områder af videnskab og teknologi.

Det ligger i Gdańsk - en by med en tusindårig tradition og porten til den polske kystlinje - og er det perfekte sted at studere og nyde studielivet.

Vigtigste styrker Gdańsk University of Technology

 • Gdańsk Tekniske Universitet blev anerkendt som det bedste tekniske forskningsuniversitet i Polen i en konkurrence af Ministeriet for Videnskab og Videregående Uddannelse.
 • Førstepladsen i 2018 og andenpladsen i 2019 i ministeriet for videnskab og videregående uddannelser, der måler populariteten af studierne blandt kandidater.
 • GUT blev klassificeret som et af de 10 smukkeste universiteter i Europa i henhold til Times Higher Education University Rankings.
 • Universitetet består af 9 fakulteter med 37 studieretninger.
 • Den har 1200 akademiske lærere ansat og uddanner 14.000 studerende.
 • Dimittenderne finder ikke kun let et job efter endt uddannelse, men skaber og driver ofte også deres egne virksomheder med succes.*
 • For potentielle kandidater er det vigtigt at vide, at Gdańsk Tekniske Universitet er et af de mest populære universiteter blandt unge mennesker.
 • Internationale studerende på GUT nyder unik støtte, både under optagelsesprocessen og i løbet af deres studietid, fra International Students and Visitors Office (ISVO)** - en enhed, der er dedikeret til at promovere universitetet internationalt, rekruttere kandidater fra udlandet og støtte nyankomne studerende.

*I henhold til en landsdækkende undersøgelse ligger indtjeningen for kandidater fra Gdańsk Tekniske Universitet på fjerdepladsen blandt kandidater i landet.

** ISVO er en del af kontoret for internationale forbindelser på Gdańsk University of Technology og blev oprettet for at give information og rådgivning til internationale ansøgere og studerende. Det hjælpsomme, flersprogede personale kan besvare spørgsmål om ansøgninger, universitetet, legalisering af ophold i Polen, indkvartering og hjælpe med at løse eventuelle problemer, der måtte opstå.

192808_NAWA-STER-EN.png

Placeringer

 • Gdańsk

  Gdańsk, Poland, 80-233, Gdańsk

  Spørgsmål