Keystone logo
Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Doctoral School at Gdańsk University of Technology

Introduktion

Gdańsk University of Technology (polsk navn: Politechnika Gdańska) er et af de ældste universiteter i Polen og det største tekniske universitet i Nordpolen.

Det blev etableret i 1904 og har siden da uddannet ingeniører i verdensklasse inden for forskellige områder inden for videnskab og teknologi.

Beliggende i Gdańsk - en by med tusind års tradition og porten til den polske kystlinje - er det det perfekte sted at studere og nyde studielivet.

Vigtigste styrker Gdańsk University of Technology

  • Gdańsk teknologiske universitet blev anerkendt som det bedste tekniske forskningsuniversitet i Polen i konkurrencen fra Ministeriet for Videnskab og Videregående Uddannelse.
  • Første plads i 2018 og andenplads i 2019 på placeringen af Ministeriet for Videnskab og Videregående Uddannelse, der måler populariteten af studier blandt kandidater.
  • GUT blev klassificeret som et af de 10 smukkeste universiteter i Europa ifølge Times Higher Education University Rankings.
  • Universitetet består af 9 fakulteter med 37 studieretninger.
  • Det beskæftiger 1200 akademiske lærere og uddanner 14 tusind studerende.
  • Kandidater finder ikke kun et job let efter eksamen, men opretter og driver ofte med succes deres egne virksomheder. *
  • For potentielle kandidater er det vigtigt at vide, at Gdańsk University of Technology er et af de mest populære universiteter blandt unge.
  • Internationale studerende ved GUT nyder unik støtte, både under optagelsesprocessen og varigheden af deres studier, fra International Students and Visitors Office (ISVO) ** - en enhed dedikeret til at promovere universitetet internationalt, rekruttere kandidater fra udlandet og støtte nyankomne .

* Ifølge en landsdækkende undersøgelse ligger indtjeningen fra kandidater fra Gdańsk University of Technology på fjerdepladsen blandt kandidater i landet.

** ISVO er en del af International Relations Office ved Gdańsk University of Technology og blev oprettet for at give information og rådgivning til internationale kandidater og studerende. Støttende, flersproget personale kan besvare spørgsmål vedrørende ansøgninger, universitetet, legalisering af ophold i Polen, indkvartering og hjælpe med at løse eventuelle problemer, der måtte opstå.


165660_Przechwytywanie.JPG

Placeringer

Placeringer
  • Gdańsk, Poland, 80-233, Gdańsk

Spørgsmål