Keystone logo
© TESS
École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

École de Management Appliqué (EMA)

Introduktion

École de Management Appliqué (EMA) netværket er sammensat af personer, der har opnået deres grader fra forskellige programmer på EMA og er blevet dygtige fagfolk inden for forskellige områder. De danner et solidt fællesskab af mennesker, der deler den samme uddannelsesmæssige baggrund, erfaringer og ambitioner. Dette netværk giver en platform for skolealumner til at forbinde, dele deres viden, udveksle ideer og samarbejde om forskellige projekter.

For alumner giver dette netværk mulighed for at holde kontakten med tidligere klassekammerater og andre fagfolk, der deler lignende interesser, for at udvide deres professionelle og personlige netværk og for at holde sig orienteret om de seneste branchetrends og muligheder. Dette kan føre til værdifulde professionelle forbindelser, venskaber og støtte, selv efter endt uddannelse fra EMA.

For nuværende studerende tilbyder alumni-netværket adgang til et væld af viden, ressourcer og muligheder. Gennem netværket kan studerende komme i kontakt med alumner, der arbejder inden for interesseområder, samle information om arbejdsmarkedet og få råd og vejledning til deres faglige udvikling. Alumni kan også tilbyde praktik- og skyggemuligheder, som kan hjælpe EMA-studerende med at få værdifuld erhvervserfaring og etablere kontakter i branchen.

Samlet set er det omfattende alumni-netværk på vores universitet et værdifuldt aktiv, der kan hjælpe alumner og nuværende studerende med at nå deres personlige og professionelle mål. På bare to årtier har det globale EMA-alumni-netværk gjort det muligt for skolen at gå fra en lille institution til et kraftcenter inden for global uddannelse, der nyder godt af et solidt ry for akademisk ekspertise.

School of Applied Management (EMA) blev grundlagt i 2004 og er en privat højere uddannelsesinstitution beliggende i Paris, der tilbyder tværfaglige uddannelser i Applied Management fra BAC +1 til BAC +8 niveauer.

2023: GEDU Global Education

School of Applied Management slutter sig til GEDU Global Education-gruppen og dens fællesskab af 40.000 studerende i 12 lande rundt om i verden som en del af dens internationale ekspansion.

2023: Internationalt studiekort

School of Applied Management indleder et samarbejde med International Student Identity Card (ISIC), en organisation støttet af UNESCO siden 1968, for at tilbyde en bedre elevoplevelse til alle sine studerende rundt om i verden.

2022: Qualiopi-certificering

School of Applied Management opnår Qualiopi-certificering, som attesterer spørgsmålet om den proces, der er implementeret af institutionen for dets uddannelsesaktiviteter (OF - L.36313-1 - 1°).

"Qualiopi"-mærket vidner om kvaliteten af den implementerede proces, der bidrager til udviklingen af færdigheder og giver større klarhed over den træning, der tilbydes virksomheder og brugere, herunder internationalt.

2008: Anerkendelse som privat videregående uddannelsesinstitution

School of Applied Management er anerkendt som en privat videregående uddannelsesinstitution.

2006: Kampagne #1

Eleverne fra den første '06-klasse på School of Applied Management modtog deres kandidateksamen (BAC +5).

2004: Grundlæggelse af Skolen

School of Applied Management (EMA) blev grundlagt under navnet International Private School of Comparative Law and Economics (EIPDCE).

Placeringer

  • Île-de-France

    Rue Didot, 98, 75014, Île-de-France

Spørgsmål