Keystone logo
EMAS Eurasian Management & Administration School DBA: Strategisk styring, marketing og salg
EMAS Eurasian Management & Administration School

DBA: Strategisk styring, marketing og salg

Russia Online, Rusland

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Mar 2024

USD 25.900 / per year *

Blandet, På campus

* fuldtids on-campus; afdragsperiode er op til 3 år. $ 10.650 på deltid, blandet; specialtilbud, basispris - $ 15.900. $ 9.650 online; afdragsperiode er op til 3 år

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Det er et konsultations- og uddannelsesprogram i topklasse for dem, der har brug for at få moderne ledelsesevner med fokus på brugen af praktiske færdigheder. Det er rettet mod mennesker, der arbejder i øverste positioner og til enkeltpersoner, der ikke er tilfredse med den grundlæggende viden, der gives af de fleste akademiske handelsskoler. På grund af specialiseringen Strategisk ledelse modtager de studerende det mest dybe kursus om forretningsstrategi og virksomhedsstyring . Udover det tilbyder EMAS også specialisering inden for marketing og salgsledelse . 190 ECTS.

EMAS ekstraordinær ekspertise inden for forretningsstrategi og strategisk ledelse garanterer EMAS kandidater og deres faglige overherredømme over skolens kandidater uden tilstrækkelig viden inden for disse must-have-områder inden for moderne forretning.

Dyb viden og en prestigefyldt DBA-grad tildelt af EMAS Business School garanterer din virksomheds, karriere og indkomstvækst. Det er det bedste valg for topledere og virksomhedsejere.

Lær mere og ansøg om programmet her.

Vigtig information

Bemærk: DBA-graden svarer ikke til en russisk doktorgrad eller ph.d. grad i henhold til den russiske uddannelseslov. Det svarer heller ikke til ph.d. grad i de fleste af EU-landene og USA. En DBA er et postgraduate kursus.

En DBA er den højeste grad i erhverv (MSc / MBA → DBA). Der er et parallelt gradsystem i erhvervslivet, der ikke er lig med systemet for akademiske grader (MSc → Ph.D.). Disse to systemer bør ikke forveksles.

En DBA er nyttig for dem, der leder efter en karriere inden for erhvervslivet, mens en ph.d. er værdifuld for dem, der leder efter en akademisk karriere (f.eks. arbejder og underviser på universiteter). Dog er DBA-graden værdifuld for dem, der for eksempel vil undervise på MBA-programmer.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Doctor of Business Administration i Salg & Product Management
    • London, Det Forenede Kongerige
    • Ragusa, Italien
    • + 1 Mere