Keystone logo
© ©Flexible Learning with Falmouth University
Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Flexible Learning with Falmouth University

Introduktion

172491_172347_button_read-more-about-falmouth-university-on-their-website.png

Grundlagt i 1902 har vi tidligere været Falmouth School of Art, Falmouth College of Art and Design og University College Falmouth. Vi opnåede fuld universitetsstatus i december 2012 og er blevet rangeret guld i Teaching Excellence Framework (TEF) 2017.

Falmouth University har nu over 4700 studerende fra grundniveau, til ph.d. fra mere end 100 lande verden over. Studerende er indskrevet i 54 kurser; fra arkitektur til animation, business iværksætteri til computing, mode til journalistik.

De drager fordel af undervisning i verdensklasse og moderne faciliteter. På tværs af alle de discipliner, der undervises i Falmouth, er universitetets vigtigste mål at give sine studerende færdighederne til at få et godt stykke arbejde og med iværksættertilliden til at gøre deres ideer til en kommerciel succes. Fra dag ét lærer vores studerende at udvikle deres kreativitet, iværksætterfærdigheder og brancheviden. Efter eksamen er de klar og motiverede til at deltage i de spændende og livlige kreative industrier. Ikke kun får vores kandidater gode job - vores grad af beskæftigelse er 97% - 28% opretter deres egen virksomhed. Dette er fire gange højere end det britiske gennemsnit. At fremme denne iværksætterånd er nøglen til, hvordan vi underviser. Mens Cornwall er vores hjem, er Falmouths udsigter internationale. Vores portefølje er i stigende grad fokuseret globalt og placerer os i spidsen for at levere førsteklasses uddannelse, uanset hvor du er i verden. Vores personale med deres brancheforbindelser og dokumenteret erfaring i den kommercielle sektor vil være centrale for en vellykket levering af disse banebrydende nye kurser. Nu er din chance for at finde ud af, hvorfor Falmouth er nummer et.

Studerer fleksibelt med Falmouth University

Falmouth University har en dokumenteret track record og opnået et betydeligt ry for at være springbrættet til studerendes karrierer over hele verden og i mange af de kendte førende kreative virksomheder. At studere Falmouth University-programmer fleksibelt, uanset hvor du er, giver dig muligheden for at studere med en personlig hastighed eller intensitet, der passer dig, og for at passe til uregelmæssige arbejdsplaner. Den kreative sektor er vækstsektoren globalt. Uanset om du søger at forbedre din karriere eller at begynde din karriere i den kreative sektor, udstyrer Falmouth Universitys fleksible læringsprogrammer dig med de rigtige færdigheder og viden til at gøre det uden at afbryde din indkomst og karriereforløb. Vi opfordrer alle jer, der arbejder i den kreative sektor globalt, til aldrig at stoppe med at udvikle sig.

Vores kurser er strenge, praktiske og designet til at udstyre dig med viden og færdigheder til at blive en effektiv professionel inden for dit praksisområde. Alle modulerne er udviklet og undervist online af Falmouth-akademikere, som er brancheeksperter inden for deres områder. Vores tilgang understøtter dig hvert trin på vejen og sikrer en læringsoplevelse, der er lige så høj kvalitet som vores masterkurser på campus.

Nøglefunktioner

 • Lær fleksibelt hjemmefra, på arbejdspladsen eller på farten hvor som helst i verden
 • Ingen grund til at flytte, tage karriereferie eller søge visum
 • Struktureret til at hjælpe dig med at gennemføre kurset inden for to års deltidsstudie
 • Studer sammen med og netværk med andre studerende fra hele verden
 • Onlineundervisning af høj kvalitet: kortfattede forelæsninger og digitale ressourcer udviklet af vores brancheførende akademikere, der lærer dig modulerne
 • Førsteklasses akademisk støtte: Vejledere er tilgængelige hver dag for at give dig vejledning og feedback
 • Engagerende læringsaktiviteter, der hjælper dig med at anvende teori til praksis
 • Rigtig feedback fra vejledere og kammerater, med live feedback sessioner
 • Alle vurderinger er taget og indsendt online
 • Regelmæssige muligheder for møder ansigt til ansigt med undervisere, medstuderende og branchetalere, der afholdes både i Falmouth og på internationale lokationer
 • Alt hvad du behøver er tilgængelig i vores intuitive online læringsplatform; du behøver ikke at være en tech guiden for at nyde at studere online med Falmouth
 • MA-prisen har samme titel og kvalitet som den, der gives for vores campusbaserede kurser

Statistik

Elevpopulation: 4700+ studerende fra 100+ lande
Beskæftigelsesfrekvens: 97% (28% stifter egen virksomhed)

  English Language Requirements

  Certifikat dine engelskkundskaber med Duolingo English Test! DET er en praktisk, hurtig og overkommelig online engelsk test, der accepteres af over 4.000 universiteter (som denne) rundt om i verden.

  Placeringer

  • Falmouth

   Woodlane, Falmouth Cornwall TR11 4RH, TR11 4RH, Falmouth

  Spørgsmål