Keystone logo
Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Florida State University - Department of Family and Child Sciences

Introduktion

College of Human Sciences adresserer globale udfordringer og muligheder relateret til de fysiske, adfærdsmæssige og økonomiske faktorer, der påvirker sundhed og udvikling af enkeltpersoner, familier og samfund.

Vores vision er at lede kollegiet nationalt gennem innovative akademiske og forskningsprogrammer, der forbereder 21. århundredes fagfolk.

Afdeling for familie og børneforskning

  • Programmer lægger vægt på sundhed og udvikling af børn og familier gennem uddannelse, forskning og service til samfundet.
  • Erhvervsmuligheder på dette område er steget som følge af nye muligheder, der er opstået som følge af det nationale fokus på velfærd for familier og børn.
  • Ph.d.-uddannelsen i ægteskab og familieterapi er akkrediteret af Kommissionen om akkreditering af ægteskab og familieterapiuddannelse.
  • Studerende kan færdiggøre krav til at blive en certificeret familielivsunderviser, sponsoreret af National Council on Family Relations (NFCR).

Familie- og børneforskning er mere end at arbejde med mennesker - vi stræber efter at gøre en forskel i deres liv. Vi tilbyder uddannelsesprogrammer til både bachelor- og kandidatstuderende, der imødekommer børns, ungdoms, voksne og familiers behov over hele levetiden med særlig opmærksomhed på dem i komplicerede familier.

R1 Research University

FSU er en af kun 115 institutioner klassificeret som et "R1 Research University ... (højeste forskningsaktivitet)" i Carnegie-klassifikationen af højere læreanstalter.

Samarbejde

Et tværfagligt forskningsmiljø giver mulighed for delt læring mellem discipliner, fakulteter og kohorter. Denne iværksætterånd i en enkelt afdeling inspirerer nysgerrighed og optimerer ydeevnen.

Fakultetets interesser

En værdsat roster for fakultet giver eleverne mulighed for at studere emner med faglige forskere, der deler deres interesse.

Centers

Familieinstituttet

Florida State University Family Institute genererer ny information, træner fagfolk og informerer politikere om familier i Florida, regionen og nationen.

Center for Bedre Sundhed

Fokus på udvikling og testning af højere læreanstalter og fællesskabsbaserede programmer for at imødegå sundhedsforskelle i underbevidste befolkninger.

Center for Par

MFT ph.d.-studerende er uddannet i systemisk eller relational terapi. I hele livet eksisterer vi i en række relationer, som direkte og indirekte påvirker vort velbefindende.

Placeringer

  • Tallahassee

    W College Ave,600, 32306, Tallahassee

    Spørgsmål