Keystone logo
Free University of Bozen-Bolzano

Free University of Bozen-Bolzano

Free University of Bozen-Bolzano

Introduktion

Free University of Bozen-Bolzano blev grundlagt i 1997. Vores universitet har et stærkt internationalt perspektiv, som vidnesbyrdet af sine flersprogede kurser (tysk, italiensk, engelsk og ladin) og det store antal studerende og lærere fra udlandet.

Universitetet har fem fakulteter, og en stor andel af forelæsere (35%) og studerende (17%) kommer fra udlandet, og de studerer, underviser og forsker inden for økonomi, naturvidenskab, ingeniørvidenskab, samfundsvidenskab, uddannelse og design . Vi har 4.100 studerende registreret til mere end 30 bachelor og kandidatuddannelser .

I nationale rangeringer når vores universitet topstillinger hvert år. I 2018 har det italienske forskningscenter for samfundsstudier Censis for fjerde år i træk klassificeret vores universitet som nummer et blandt mindre private universiteter (mindre end 5.000 studerende). Vi står også højt på internationale placeringer, især under kategorierne 'internationalisering', 'studenttilfredshed' og 'praksisorienteret'.

De udbudte moduler og vores forskningsprojekter er knyttet til internationale og interregionale netværk. For eksempel er vi inden for Euregio-projektet partner med universiteterne i Innsbruck og Trento, og vi er forpligtet til at nå topkvalitetsstandarder.

Statistik

Universitetet har fem fakulteter, og en stor procentdel af underviserne (35 %) og de studerende (17 %) kommer fra udlandet, og de studerer, underviser og forsker inden for økonomi, naturvidenskab, ingeniørvidenskab, samfundsvidenskab, uddannelse og design. Vi har 4.100 studerende tilmeldt mere end 30 bachelor- og kandidatuddannelser.

  Ranglister

  I de nationale ranglister når vores universitet topplaceringer hvert år. I 2023, for syvende år i træk, har det italienske forskningscenter for samfundsfag Censis rangeret vores universitet som nummer ét blandt mindre private universiteter (mindre end 5.000 studerende). Vi rangerer højt i I de nationale ranglister når vores universitet topplaceringer hvert år. I 2023, for syvende år i træk, har det italienske forskningscenter for samfundsfag Censis rangeret vores universitet som nummer ét blandt mindre private universiteter (mindre end 5.000 studerende). Vi rangerer også højt på internationale ranglister, især under kategorierne 'internationalisering', 'studerendetilfredshed og 'praksisorienteret'. også under kategorierne 'internationalisering', 'studerendes tilfredshed og 'praksisorienteret'.

  Optagelseskrav til programmet

  Demonstrer dit engagement og parathed til at få succes på handelsskolen ved at tage GMAT-eksamenen - den mest udbredte eksamen til optagelser, der måler dine kritiske tænkning og ræsonnement.

  Download GMAT-miniquizzen for at få en smagsprøve på de spørgsmål, du finder i eksamen.

  Placeringer

  • Bolzano

   Free University of Bozen-Bolzano Universitätsplatz 1 Piazza Università 1, 39100, Bolzano

  • Bruneck

   Piazzetta dell'Università,1, 39031, Bruneck

   • Brixen

    Via Santa Croce,7, 39042, Brixen

    Spørgsmål