Keystone logo
Free University of Bozen-Bolzano Ph.d. i Advanced-Systems Engineering
Free University of Bozen-Bolzano

Ph.d. i Advanced-Systems Engineering

Bolzano, Italien

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 180 / per year *

På campus

* studieafgift: € 163,50 om året

Introduktion

Formålet med denne internationale ph.d. Programmet er at uddanne en ny generation af forskere, der er i stand til at udføre uafhængig forskning inden for avanceret systemteknik og give dem mulighed for at overføre og udveksle viden med nationale og internationale forskningscentre og industrier.

Den treårige ph.d. Programmet fokuserer på undersøgelse og udvikling af avancerede og intelligente systemer gennem en tværfaglig tilgang, der svarer til den nylige teknologiske udvikling (f.eks. Cyber-Physical-Systems, Industry 4.0, Internet of Things) ved at integrere disciplinerne inden for industriel maskinteknik og informationsteknologi. De understøttes af specifikke færdigheder inden for matematik og kunstig intelligens.

Ph.d.'s forskningsprojekter. Eleverne vil vedrøre følgende forskningsområder, som udvikles af forskergrupper på lang sigt og udgør kernens temaer i dette program:

 • Mekanisk-og-Manufacturing-Systems Engineering: Mekaniske og Mechatronic Systems, Avanceret Manufacturing Technologies, Mekanisk Design og Optimering, Produktionssystemer og Management, Smart Factory;
 • Automatisering og elektronikteknik: Autonome systemer, Systemer til menneskesløb, Embedded Systems (design, test og pålidelighed), Sensorsystemer, Robotic Systems, Automatisk styring, Computersyn og Image Processing, Intelligent Sensor / Actor Networks ;
 • Systemmodellering og evolution Dynamisk systemmodellering og simulering, komplekse netværk til systemets udvikling, operationsforskning.

De vigtigste træk ved ph.d. er en tværfaglig videnskabelig tilgang og deltagelse af internationalt anerkendte forskere på den videnskabelige komité.

Ved første øjekast

 • Kursets varighed: 3 år
 • Kurser udføres på engelsk
 • Steder til rådighed: 10 med stipend 2 steder som forskningsassistent 3 steder uden stipendium 2 steder er til Industrial Ph.D. studerende (dottorato industriale)
 • Campus: Bozen-Bolzano
 • Undervisningsgebyrer: € 163,50 pr. År

Opbygning af kurset

Ph.D. dækker forskningsområderne Advanced-Systems Engineering og tilbyder dig et stimulerende, flersproget miljø med medforskere fra en lang række kulturelle og sproglige baggrunde. Efter accept i programmet bliver du bedt om at designe et forskningsprojekt og skrive en studieplan i samarbejde med din vejleder, herunder formålet med dit projekt og de trin, der er nødvendige for at implementere det.

Du vil gennemføre en grundig litteraturundersøgelse, der inkluderer en oversigt og analyse af det nyeste af dit forskningsemne. Lejlighedsvis bliver du bedt om at opdatere studieplanen under hensyntagen til progressionen af dit arbejde og den seneste udvikling inden for dit forskningsområde.

Dit ophold i mindst tre (og op til tolv) måneder på et udenlandsk forskningscenter er obligatorisk. Det kræves, at du offentliggør mindst en artikel i et internationalt peer-reviewet tidsskrift og præsenterer dine resultater mindst på en international konference. I løbet af det treårige program skal du også regelmæssigt deltage i klasser og seminarer, specielt designet til ph.d. studerende.

Ph.d.-stadierne

Ph.D. Forskningsaktiviteterne er organiseret i fem faser:

 • Fase 1 (første 2 måneder): Du skal identificere dit forskningsemne og udvikle en studieplan;
 • Fase 2 (2.-6. Måned): Efter en udtømmende gennemgang af litteraturen vedrørende dit fagområde skal du definere dit forskningsprogram baseret på det nyeste forskningsfag;
 • Fase 3 (6. til 12. måned): Du vil starte / fortsætte dit arbejde med at anvende den tilgang, der er defineret for dit projekt;
 • Fase 4 (12.-24. Måned): Du vil fortsætte din forskning, du planlægger dit ophold i udlandet, og du forventes at begynde at forberede manuskriptet (r) til offentliggørelse i peer reviewed journaler;
 • Fase 5 (24.-36. måned): I sluttrinnet afslutter du dit forskningsprojekt, udgivelsen af dit manuskript (er) og din afhandling.

Studere i udlandet

I løbet af de tre år af ph.d. program, vil du blive forpligtet til at forpligte dig til dit forskningsprojekt på heltid. Dit ophold på et kendt udenlandsk forskningscenter i mindst 3 måneder (op til 12 år) er obligatorisk. Dette vil være en mulighed for at diversificere din studieoplevelse ved at gennemføre forskning i stærkt stimulerende og konkurrencedygtige sammenhænge, udveksle ideer med andre forskere og dermed netværk med internationale kolleger.

Ansøgning

For at blive optaget på ph.d. uddannelse, skal du have afsluttet 300 ECTS-point (dvs. allerede er uddannet i en bachelor og et kandidatuddannelse) inden for beslægtede områder og muligvis have fået erhvervserfaring relateret til forskningsområderne i Ph.D. program. Du bliver også nødt til at demonstrere kompetence på det engelske sprog og få succes i den offentlige konkurrence.

Underlagt akkreditering af det italienske ministerium for uddannelse.

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål