Keystone logo
Free University of Bozen-Bolzano Ph.d. i datalogi
Free University of Bozen-Bolzano

Ph.d. i datalogi

Bolzano, Italien

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Oct 2024

EUR 180 / per year *

På campus

* studieafgift: € 163,50 om året

Introduktion

Hovedmålet med dette program er at uddanne fremtidige videnskabsmænd med en stærk faglig baggrund, der er i stand til at arbejde i et internationalt og meget konkurrencedygtigt miljø, såsom IT-sektoren.

kursus beskrivelse

Hvad gør vores ph.d. kandidater ideelle kandidater til at arbejde som forskere både i akademia og i IT-sektoren er deres evne til at forske og forstå teoretiske og anvendte forskningsemner, den samarbejdsmæssige tilgang til arbejde og deres formidling og skrivefærdigheder. Desuden gør problemløsningsevner og evnen til at arbejde autonomt dem i stand til at blive nøgleaktører inden for alle områder af it, som uafhængige konsulenter eller i ledelsesroller.

I slutningen af vores program er kandidater udstyret med stor viden om it, fra de formelle og teoretiske aspekter til den seneste udvikling inden for metodologi og teknologi.

Ved første øjekast

  • Varighed: 4 år
  • Kurser vil blive undervist på engelsk
  • Tilgængelige steder: 15 med stipendium 4 uden stipendium
  • Campus: Bozen-Bolzano
  • Undervisningsgebyrer: € 163,50 pr. År

Kursusstruktur

I løbet af ph.d. program, får de studerende først en dyb forståelse af avanceret forskning og udvikler en omfattende tværfaglig baggrund. Derefter begynder de at bidrage til forskning med deres egne ideer og producere originale og innovative resultater. Programmet er sat i et internationalt miljø, der fremmer vidensudveksling og formidling af ideer og resultater.

Ph.D. studerende kan vælge et af de tre forskningstemaer, som fakultetet tilbyder. De er forskellige ikke kun i de undersøgt hovedemner, men også i anvendt forskningsmetodologi.

I området Videnrepræsentation og datastyring undersøger de studerende fundamentet for data- og videnstyring, som er grundlaget for udviklingen af avancerede prototypesoftwaresystemer.

Inden for Software Engineering følger arbejdet en empirisk tilgang baseret på implementering af prototyper og teknikker og udførelse og analyse af eksperimenter.

Endelig vedtager området Informations- og databasesystemer en hybrid tilgang med fokus på effektiv implementering og brugerinteraktion. Dette store spektrum af emner tilbyder ph.d. kandidater en bred vifte af muligheder for at udvikle deres egen forskning og stor fleksibilitet til at matche deres interesser.

Forskningssamarbejde

Under ph.d. arbejder eleverne på fuld tid på deres valgte forskningsemne. Fakultetet anbefaler, at hver studerende bruger en periode på mindst 6-12 måneder i et nationalt eller internationalt forskningscenter.

Partneruniversiteter og forskningscentre

Vi har etableret partnerskaber med mange universiteter og forskningsinstitutioner i Italien og i udlandet, såsom det tekniske universitet i Dresden, Universidade Nova i Lissabon og det tekniske universitet i Wien . Derudover samarbejder medlemmer af vores fakultet regelmæssigt med andre universiteter og forskningsinstitutter, såsom Oxford University, Rice University Houston, Zürich University, Sapienza University of Rome, University of Trento og FBK Trento.

Andre forskningspartnere hører til den offentlige og private sektor. Vi samarbejder med internationale virksomheder som IBM og Deutsche Telekom , små nystartede virksomheder og lokale virksomheder (f.eks. EDP-projekter eller ACS Data Systems) og offentlige tjenester og administrationer (f.eks Bozen-Bolzano Kommune, det offentlige hospital i Meran-Merano) .

Ansøgning

For at kunne ansøge skal du have optjent 300 ECTS-point i computervidenskab, computerteknik eller elektronik eller i en beslægtet disciplin, og du skal demonstrere din evne til at tale engelsk.

Du bliver forpligtet til at deltage i en offentlig ansættelseskonkurrence (se opkald).

Indlæggelser

Læreplan

Programundervisning

Om skolen

Spørgsmål