Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Gannon University

Gannon University

Gannon University

Introduktion

Gannon er et katolsk, bispedømmet universitet dedikeret til fremragende undervisning, stipendium og service. Vores fakultet og personale forbereder de studerende på at være globale borgere gennem programmer baseret på liberal arts og videnskab og faglige specialiseringer. Inspireret af den katolske intellektuelle tradition, tilbyder vi en omfattende, værdicentreret læringsoplevelse, der understreger tro, lederskab, rummelighed og socialt ansvar.

Gannons store beliggenhed

Vi er placeret i Pennsylvania fjerde største by og en af de travleste havne ved Great Lakes. Gannons bycampus, midt i centrum af Erie, ligger inden for en to timers kørsel fra Cleveland, Buffalo og Pittsburgh. Vores unikke beliggenhed og faciliteter skaber en særlig atmosfære, der bidrager til læring, stipendium, forskning, service og personlig vækst.

Gannon -oplevelsen

Spørg eleverne, hvornår de har haft det sjovest på Gannon, og du får en række forskellige svar: få nye venner i deres FYT -gruppe, hænge ud i The Commuter Corner, have dybe samtaler i deres opholdsstue eller gå til arrangementer i Knight Club. Alle har et andet svar. Det skyldes, at Gannon tilbyder en lang række aktiviteter og organisationer, der opfylder alle interesser.

Vi erkender, at hver elev er et unikt individ med forskellige interesser, styrker og drømme. Vores mål er at hjælpe eleverne med at skabe en følelse af tilhørsforhold på campus ved at give dem en række muligheder for at finde deres pasform.

Vores indbydende, venlige miljø er det perfekte sted at deltage i arrangementer på campus, deltage i en af vores 100+ organisationer og prøve noget nyt.

Vores elevstyrede aktiviteter programmerings bestyrelse organiserer sjove arrangementer, herunder højttalere, koncerter og ture. Vores rekreations- og wellnesscenter tilbyder gruppefitnessklasser, intramuraler og sportsklubber. Du kan lære mere om dig selv og din plads i verden gennem vores campusministerium og center for sociale bekymringer. Der er også utallige måder at rejse gennem Study Abroad, fakultetsstyrede ture, alternative-break serviceture og vores REJSE-program. Og vores Office of Leadership Development og Campus Engagement tilbyder udviklingsprogrammer, der hjælper eleverne med bedre at forstå sig selv og deres lederpotentiale for at forbedre verden omkring dem.

Uanset hvad du vælger at engagere dig i, er der et sted for dig i Gannon -familien.

Campus funktioner

Gannons Erie, Pennsylvania campus er central for mange virksomheder og organisationer, der giver studerende praktiske læringsmuligheder. Denne urbane campus i hjertet af centrum er i gåafstand til restauranter, shopping, underholdning og Lake Erie strande tæt ved, og er kun inden for to timers kørsel fra Cleveland, Buffalo og Pittsburgh.

Med cirka 20.000 studerende inden for en radius på 20 mil, er Erie, Pennsylvania en universitetsby. Lige ved siden af Gannons centrum af campus finder du praktikmuligheder og co-op jobs med offentlige myndigheder, lokale virksomheder og hospitaler. Når din skoledag er færdig, vil du også have masser af sjov. Udforsk museer, gallerier, teatre og restauranter lige i hjertet af byen, alle skridt væk fra Gannon og syv miles af Lake Erie-strande i nærheden.

    Placeringer

    • Erie

      Erie Campus 109 University Square Erie, PA 16541, , Erie

      Spørgsmål