Keystone logo
Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Georgia Southern University, Department of Logistics & Supply Chain Management

Introduktion

Vi tilbyder bachelor i Business Administration (BBA) grader hovedfag i logistik og intermodal transport samt en stor i ledelse med vægt på drift ledelse. Vores uddannelser giver eleverne den problemløsningskompetencer og supply chain viden, der er nødvendig for at styre og lede moderne organisationer. Vi tilbyder også grundlæggende kurser for at udvikle kritisk tænkning færdigheder i studerende af erhvervslivet ved at undervise i øverste niveau kerneklasser i virksomhedsstatistik, optimering og drift ledelse til alle BBA majors.

Graduate kurser leveret af afdelingen tjene vores MBA programmer og ph.d.-programmet i Logistik & Supply Chain Management.

Ledelsesudvikling er en del af vores kultur. Vores innovative læseplan indeholder virksomhedsgrundlag og de nuværende tendenser i nutidens forretningsmiljø. Du vil lære fra fakultetet kendt for deres offentliggjorte forskning og styrken af ​​deres undervisningsfærdigheder. Vores fakultetsledere er virkelig interesserede i din succes som studerende og vil arbejde hårdt for at forberede dig til fremtidig succes i dagens stærkt konkurrenceprægede globale miljø.

Hvad er logistik og intermodal transport (LIT)?

Logistik indebærer at sikre tilgængeligheden af ​​det rigtige produkt, i den rigtige mængde og den rigtige tilstand, på det rette sted, til det rigtige tidspunkt, til den rigtige kunde til den rigtige pris. Intermodal transport kombinerer omkostninger og / eller servicefordele ved mere end en transportform i en effektiv, problemfri produktbevægelse.

Hvad er Operation Management (OM)?

Virksomheder skaber værdi ved at producere produkter og levere tjenester, der opfylder eller overstiger kundernes forventninger. Operations management beskæftiger sig med de processer, hvorved et selskab bruger sine ressourcer til at skabe disse produkter og tjenester på en måde, der maksimerer deres værdi.

Hvorfor College of Business ved Georgia Southern University?

 • International akkreditering fra AACSB

Kun institutioner med dokumenterede track records af akademisk ekspertise er i stand til at opnå dette vigtige godkendelsesstempel, så du kan regne med at modtage en højkvalitets pædagogisk oplevelse.

 • Et omsorgsfuldt miljø

Georgia Southern leverer et studentcentreret miljø ledet af administratorer og fakulteter og medarbejdere, der virkelig bekymrer sig om din succes.

 • Interaktion med fakultet og virksomhedsledere

Vores klasser er undervist af kvalificerede professorer, ikke kandidatstuderende, og klassestørrelser er ofte små. Regionale og nationale taler kommer regelmæssigt til campus for at deltage i vores årlige Executive-in-Residence og Accounting Day programmer.

 • Førsteklasses faciliteter og computerlaboratorier

Institut for Logistik og Supply Chain Management er placeret i College of Business bygning, der har state-of-the-art multi-media klasseværelser og fire computer labs med den nyeste teknologi.

 • Praktik muligheder

Praktikophold hjælper dig bedre med at integrere faglig viden med praktiske anvendelser. Eksponering for logistikpraksis og forretningsmiljøer kan også hjælpe dig med at beslutte, hvilken karrierevej der passer til dig og hjælpe med at hoppe starte din karriere, inden du går ind i arbejdsstyrken permanent. Logistik studerende er for nylig blevet tilbudt praktikophold ved at klikke her.

 • Stipendier og finansiel støtte

Hvert år uddeles logistik stipendier til studerende på baggrund af klasseværelset ydeevne, fagligt potentiale og økonomisk behov. Finansiel støtte til stipendieprogrammet ydes af Georgia Ports Authority, Transport Club of Atlanta, Atlanta Maritime Association, Propeller Club of Savannah, Savannah Maritime Association, Georgia Foreign Trade Conference og bl.a. Savannah Traffic Club.

 • Off-Campus Learning

Studentfelture er et unikt kendetegn ved LIT-programmet. Nylige ture har medtaget besøg i Georgia Ports Authority, Wal-Mart Distribution Center og The Home Depot Distribution Center. LIT-programmet drager også fordel af dets forhold til en række erhvervsorganisationer. Hvert år vælges studerende for at deltage i nationale og regionale konferencer og møder.

Placeringer

 • Statesboro

  P.O. Box 8036 Statesboro, 30460, Statesboro

  Spørgsmål