Keystone logo
Graduate School of Biosciences Munich

Graduate School of Biosciences Munich

Graduate School of Biosciences Munich

Introduktion

Velkommen til Graduate School of Quantitative Biosciences Munich (QBM) . Vores skole har til formål at forberede unge livforskere til den nye æra af kvantitativ, systemorienteret biovidenskab. Det giver en innovativ, integreret ph.d. uddannelsesprogram, der er internationalt i perspektiv og samler en række forskellige discipliner, fra biokemi og medicin til bioinformatik, eksperimentel og teoretisk (bio) fysik og anvendt matematik. Både elevforskningsprojekter og klasseværelsetundervisning er yderst tværfaglige.

Skolen er et fælles initiativ af førende forskere fra Ludwig-Maximilians-Universitetet (LMU) München , Max Planck Institut for Biochemistry , Helmholtz Center München og Technical University Munich (TUM) . QBM modtager finansiering gennem anden runde af det tyske Excellence Initiative, der er designet til at fremme excellence og innovation i forskning og uddannelse på tyske universiteter.

Den internationale ph.d. uddannelsesprogrammet fokuserer på kommunikation og samarbejde mellem traditionelt adskilte discipliner, lige fra biokemi og medicin til bioinformatik, eksperimentel og teoretisk biofysik og anvendt matematik. Med sin stærke vægt på forankring teoretisk analyse i avanceret kvantitativ eksperimentering og ekspertise hos de deltagende forskere har skolen en enestående position inden for det europæiske videnskabelige landskab.

Kernens personale er de vigtigste efterforskere repræsenteret af videnskabelige koordinatorer af programmet, det videnskabelige og administrative personale og kandidatstuderende (75-100 i steady state). Desuden rådgiver et eksternt videnskabeligt rådgivende udvalg , der repræsenterer de fire nøglefaglige områder (biokemi, biofysik, bioinformatik / statistik / teoretisk fysik og medicin) skolen om organisation og strategi.

Placeringer

Placeringer
  • Graduate School of Quantitative Biosciences Munich – BioSysM Butenandtstrasse 1 81377 Munich Germany, , Munich

Spørgsmål