Keystone logo
© Domus Academy
Gran Sasso Science Institute GSSI

Gran Sasso Science Institute GSSI

Gran Sasso Science Institute GSSI

Introduktion

GSSI – Gran Sasso Science Institute er en international ph.d. skole og et center for forskning og videregående uddannelse inden for områderne Fysik, Matematik, Datalogi og Samfundsvidenskab. Det blev grundlagt i 2012 i L'Aquila (Italien) som et center for avancerede studier af INFN – National Institute for Nuclear Physics og derefter etableret i marts 2016 som en skole for avancerede studier, der tilbyder post-graduate uddannelse. Gennem dagligt samarbejde og interaktion har forskere og studerende mulighed for at opbygge en solid viden om forskningsmetoderne og eksperimentere med forurening af interesser, innovative tilgange og multikulturelle udvekslinger i alle GSSI-aktiviteterne. Når vi adresserer kompleksiteten i dagens verden, er vi forpligtet til at fjerne alle barrierer mellem GSSI-studie- og forskningsområderne, hvor tværfaglighed og krydsbefrugtning ligger til grund for alt, hvad vi gør. Blandt vores mål er formidling af videnskabelige resultater til samfundet og fremme af kulturelle begivenheder for offentligheden, borgere og skoler.

GSSI - Gran Sasso Science Institute tilbyder 36 Ph.D. stipendier for studieåret 2022/23 og opfordrer til ansøgninger om stipendier til ph.d. Programmer i "Astroparticle Physics" (9), "Matematics in Natural, Social and Life Sciences" (9), "Computer Science" (9), "Regional Science & Economic Geography"(9).

Det officielle sprog for alle ph.d. kurser er engelsk .

Stipendierne tildeles for 4 år, og deres årlige beløb er € 16.159,91 brutto. Alle ph.d. studerende har gratis overnatning på GSSI-faciliteterne og brug af kantinen.

Campus funktioner

    Placeringer

    • L'Aquila

      Viale Francesco Crispi,7, 67100, L'Aquila

      Spørgsmål