Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Houston Christian University Online

Houston Christian University Online

Houston Christian University Online

Introduktion

College handler om mere end blot at forberede dig til din fremtidige karriere - det er en chance for at opdage, hvem du er, og hvad du tror på. En HCU-uddannelse vil forberede dig til hvert trin i din rejse, fra den dag du bliver Husky til det øjeblik du opnår din grad. Lær mere om fordelene ved at studere på HCU, et førende kristent universitet med base i Texas.

HCU har en 60-årig akademisk tradition med fokus på tro og læringskvalitet. Med vores akkreditering får du en kvalitetsuddannelse anerkendt i hele landet. Dine kurser er på ethvert tidspunkt af dagen, så du kan gennemføre kurser, når det passer dig.

HCU Online er en ideel mulighed for studerende, der ønsker at gå i skole efter deres tidsplan. Vi stræber efter at give en bekvem mulighed for at opnå din grad, men ønsker også at holde vores undervisning blandt de laveste i landet.

Indlæggelser

Når du har fundet det rigtige onlineuddannelsesprogram, skal du følge nedenstående trin for at komme i gang. For spørgsmål om overførsel, se flere oplysninger om overførsel til HCU Online .

 1. Complete Your Application
 2. Udfyld den gratis ansøgning om føderal studiestøtte (FAFSA)
 3. Send gymnasieudskrift/GED
  • Bachelorstuderende er forpligtet til at indsende udskrifter, der viser, at de har opnået et gymnasium generelt eller avanceret diplom eller en GED med beståede resultater. (Frafaldes, hvis den studerende har 32 kredittimer eller mere i overførselskredit.)
  • Indsend nødvendige dokumenter
  • Udskrifter: Studerende skal indsende alle universitetsudskrifter fra tidligere deltagende institutioner (adresse ovenfor). Officielle udskrifter skal sendes direkte fra det kollegium eller universitet, der tildelte din bachelorgrad for at blive betragtet som officiel.
  • Udskrifter fra eventuelle yderligere kurser siden det tidspunkt skal også indsendes, herunder post-baccalaureate- eller kandidatudskrifter.

Stipendier og finansiering

Der er mange former for økonomisk støtte til rådighed for studerende på HCU. Hver ny bachelorstuderende er berettiget til en Freshman Merit Award baseret på deres akademiske præstationer på gymnasiet. Yderligere stipendier er tilgængelige for både bachelor- og kandidatstuderende baseret på akademisk studieområde.

Føderale tilskud og studielån er også tilgængelige for dem, der opfylder visse behovsbaserede kriterier baseret på deres gratis ansøgning om føderal studiestøtte (FAFSA). Støtteberettigede studerende kan også kvalificere sig til en føderal arbejdsstudiestilling på campus.

At gå på en videregående uddannelsesinstitution er en investering i din fremtid. For mange studerende kan det være en fantastisk måde at finansiere den investering på at tjene et stipendium. På HCU tilbyder vi en bred vifte af stipendier for at hjælpe med at imødekomme forskellige studerendes uddannelsesbehov.

Under gennemgangen af din optagelsesansøgning til universitetet vælges din ansøgning automatisk for at se, om du opfylder kravene til et eller flere af vores bachelor-meritstipendier eller kandidatstipendier.

 • Freshman Merit Awards
 • Transfer Merit Awards
 • Additional Scholarships
 • Offentlige tilskud
 • Studenterstipendier til hjemmeskole
 • Graduate Scholarships
 • Gratis transskriptionsvurdering

Ranglister

 • HC opnår 2023-24 Military Friendly Schools® Gold Standard Ranking
 • HCU kåret som blandt de bedste online kristne gymnasier og universiteter
 • HCU kåret som blandt de bedste online colleges i Texas

Studenterklæringer

Hvorfor studere på {school_name_variable}?

 • Tilgængelige: Dine kurser er på ethvert tidspunkt af dagen, så du kan gennemføre kurser, når det passer dig. HCU Online er en ideel mulighed for studerende, der ønsker at gå i skole efter deres egen tidsplan.
 • Holistisk uddannelse: HCU integrerer tro og fornuft i sine akademikere, så du ikke kun er forberedt på din karriere, men til et meningsfuldt liv i tjeneste for Gud.
 • Uddannelse af høj kvalitet: HCU har en 60-årig akademisk tradition med fokus på tro og læringskvalitet. Med vores akkreditering får du en kvalitetsuddannelse anerkendt i hele landet.
 • Overkommelig: HCU har nogle af de laveste undervisning, der er tilgængelige i dag. Vi ønsker at give en bekvem mulighed for at opnå din grad, men ønsker også at holde vores undervisning blandt de laveste i landet.

Priser og akkrediteringer

Houston Christian University er akkrediteret af Southern Association of Colleges and Schools Commission on Colleges til at tildele associerede, baccalaureate, kandidatgrader og doktorgrader.

Placeringer

 • Houston

  7502, Fondren Road, TX 77074, Houston

Spørgsmål