Keystone logo
The Hong Kong University of Science and Technology Ph.d. i biovidenskab og biomedicinsk teknik
The Hong Kong University of Science and Technology

Ph.d. i biovidenskab og biomedicinsk teknik

Hong Kong, Hongkong

3 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 42.100 / per year *

På campus

* Per år

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Biovidenskab er et forskelligt, men ofte konvergerende studieretning, der anvender viden til at udvikle biologiske løsninger til at opretholde, gendanne og forbedre livskvaliteten for mennesker, planter og dyr. Biomedicinsk teknik er anvendelsen af tekniske principper og designkoncepter til biologi og medicin til avanceret sundhedspleje inden for diagnostik, overvågning og terapi. Biovidenskab og biomedicinsk teknik er stærkt tværfagligt, der involverer fysik, kemi, biologi, matematik, IT og datalogi.

Doctor of Philosophy (Ph.D.) -programmet i biovidenskab og biomedicinsk teknik har til formål at give en velafrundet uddannelse samt streng forskningstræning for at forberede de studerende på at blive alsidige og kyndige fagfolk. Forskningsområder omfatter regenerativ medicin og vævsteknik, molekylær og cellebiologi, præcisionsmedicin, plantebiologi, kinesisk medicin, sund aldring, biostatistik, bioinformatik og datamining.

Ph.D. kandidater skal være i stand til at udføre original forskning af høj kvalitet, skabe ny viden, få værdifuld indsigt og få konkrete påvirkninger i den akademiske verden og i marken.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Doctorate in Biology (Taught in English)
    • Aveiro, Portugal
  • Ph.d. i Agrobiovidenskab
    • Pisa, Italien