Keystone logo
The Hong Kong University of Science and Technology Ph.D. i Computer Science and Engineering
The Hong Kong University of Science and Technology

Ph.D. i Computer Science and Engineering

Hong Kong, Hongkong

3 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 42.100 / per year *

På campus

* Per år

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

computer science

Få dit input til virkelig at tælle som en postgraduate studerende i Institut for Computervidenskab og Ingeniørarbejde . Traditionel alt = "datalogisk forskning dækker hardware og software i computersystemer og deres applikationer. Computervidenskabsprogrammer på HKUST understreger en integreret tilgang til studiet af computere og computermetoder til at indsamle, behandle, analysere og overføre information til støtte for relevante og nyttige applikationer i det moderne liv.

Computervidenskab er stadig et ungt felt. Verden er kun lige begyndt at realisere potentialet i informationsteknologi. Instituttet og dets programmer forbereder de studerende på at imødekomme de spændende udfordringer, der afventer og generere nye fremskridt inden for computing, der vil fremskynde fremtidige fremskridt.

Ph.D. Programmet tager sigte på at udvikle de færdigheder, der er nødvendige for at identificere forskningsproblemer i forbindelse med en praktisk anvendelse, at formulere en original forskningsplan, der behandler nogle af disse spørgsmål, og til selvstændigt at skabe en computerrelateret løsning.

Research Foci

Institutets forskning involverer mange forskellige områder:

Kunstig intelligens

Maskinindlæring, data mining og mønstergenkendelse, vidensrepræsentation og argumentation, robotik og sensorbaseret aktivitetsgenkendelse, multi-agent og spilteori samt tale- og sprogbehandling.

Data, viden og informationsstyring

Storskaladatastyring, modellering og distribution, der omfatter behandling af webforespørgsler, informationssøgning og websøgning, datamining, virksomhedssystemer, højtydende datastyringssystemer på moderne computere og databasesupport til videnskabelige applikationer.

Human-Computer Interaction

Augmented reality, multi-touch interaktion, crowdsourcing, multimodal kommunikation, effektiv computer, visuel analyse af store data, intelligent interface til robotter, e-learning, sundhedspleje og e-handel.

Netværk og computersystemer

Pervasive computing- og sensornetværk, peer-to-peer computing, grid computing, højtydende switche og routere, video levering og multicasting, multimedie netværk, MAC protokoller for ad hoc netværk, web cache management, DDOS detektion og forsvar og ressource ledelse og allokering i optiske netværk.

Software teknologi og applikationer

Software engineering, data mining til software analyse og debugging, computer musik, kryptografi og sikkerhed, internet computing.

Teoretisk datalogi

Kombinatorisk optimering, præstationsanalyse teknikker, beregningsgeometri, formelle sprog og maskiner, grafalgoritmer og algoritmisk kombinatorisk spilteori.

Vision og grafik

Computersyn, computergrafik, medicinsk billedanalyse, biometriske systemer og videobehandling.

students

Adgangskrav

jeg. Generelle adgangskrav

Ansøgere, der søger adgang til et ph.d.-studium, skal have:

 • Opnået en bachelorgrad med en dokumenteret oversigt over fremragende præstationer fra en anerkendt institution; eller fremlagt bevis for tilfredsstillende arbejde på postgraduate niveau på fuldtidsbasis i mindst et år eller på deltid i mindst to år.

ii. Engelsk Sprog Adgangskrav

Du skal opfylde engelsksprogskrav med en af ​​følgende færdigheder *:

 • TOEFL-iBT: 80 #
 • TOEFL-pBT: 550
 • TOEFL-revideret papirleveret test: 60 (samlede score for sektioner i læsning, lytning og skrivning)
 • IELTS (akademisk modul): Samlet score: 6,5 og alle underresultater: 5,5

* Hvis dit modersmål er engelsk, og din bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation er tildelt af en institution, hvor undervisningsmediet var engelsk, vil du blive frafaldet fra at opfylde ovenstående engelsksprogskrav.

# refererer til den samlede score i et enkelt forsøg

For mere programinformation, se pg.ust.hk/programs

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Ph.d. i systemvidenskab
  • Lucca, Italien
 • Ph.D. in Computer Science and Mathematics
  • Camerino, Italien
 • Ph.d. i computing
  • Kuala Lumpur, Malaysia