Keystone logo
The Hong Kong University of Science and Technology Ph.d. i Kemisk og Biomolekylær Konstruktion (Nanoteknologi Koncentration)
The Hong Kong University of Science and Technology

Ph.d. i Kemisk og Biomolekylær Konstruktion (Nanoteknologi Koncentration)

Hong Kong, Hongkong

3 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

HKD 42.100 / per year *

På campus

* Per år

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

chem eng

Ved at arbejde på kanten af ​​feltet med de bedste internationale forskere søger vores postgraduate programmer at sikre, at hver elev:

 • Opnår en dybdegående forståelse af grundlæggende, men alligevel avancerede kemiske ingeniøremner;
 • Udøver intellektuel nysgerrighed i at undersøge kemitekniske fag ved kemiteknikens grænser;
 • Udvikler færdigheder til at forfølge ny viden, både grundlæggende og anvendt, uafhængigt; og
 • Deltager i banebrydende forskning inden for dette og relaterede discipliner.

Instituttet lægger vægt på både faglig excellence og industriel relevans og, hvor det er muligt, er programmer sat i sammenhæng med lokale industriens behov og undersøger potentialet for at skabe efterspørgsel efter ny teknologi.

Ph.D. Programmet sigter mod at inddanne de studerende de nødvendige færdigheder til at identificere forskningsproblemer inden for kemiteknologi , formulere en original forskningsplan og udvikle kreative og innovative løsninger, der løser forskningsproblemet. Studerende skal foretage kurser og afslutte en afhandling for at demonstrere kompetence inden for forskning.

Research Foci

Kemisk og Biomolekylær Engineering er en meget diversificeret ingeniør- og videnskabsdisciplin. Afdelingens forskning kan klassificeres i fire hovedområder:

Avancerede materialer

Nanomaterialer, zeolitter, nye polymerer, polymerkompositter, polymergrænseflader og overflader samt polymer / keramiske membraner. Der udføres dybdegående undersøgelser inden for rheologi, ikke-newtonsk strømning, varme- og massetransport og proceskontrol i forbindelse med sprøjtestøbningsprocessen.

Bioprocess Engineering

Miljøbioteknologi, kinesisk traditionel medicin (nyudvinding, tørring, emballering), biosensorer (applikationer til spildevandsbehandling, genchips), fødevareindustrier (batchbehandling), matematisk modellering / simulering og processtyring. Forskningsaktiviteter støttes af HKUST Bioteknologiforskningsinstitut.

Miljøteknik

Dannelse og begrænsning af luftforurening, aerosoler, deodorisering af indeluft, katalytisk og avanceret oxidation, elektrokoagulation og elektrooxidering, avancerede metoder til spildevandsbehandling, farligt affald og mikrokontaminering, affaldsminimering og renere teknologier.

Produkt- og procesdesign

Kemiske processer, biokemiske processer, miljøskæbne og transport samt overfladefænomener og virkninger. Udformningen af ​​produkter med høj værditilvækst, såsom brændselsceller, tilsætningsstoffer til fødevarer, lægemidler, er også et aktivt forskningsområde.

chem bio

Nanoteknologi Koncentration

Nanovidenskab og teknologi er blevet et af de mest synlige og hurtigt voksende tværfaglige forskningsområder. Nanovidenskabs- og teknologiforskning, der spænder fra nanostrukturerede materialer til nanoelektronik, dækker forskellige områder inden for mange discipliner, såsom medicin og sundhedspleje, luftfart og rumfart, miljøstudier og energi, bioteknologi og landbrug, national sikkerhed og uddannelse.

Et fælles postgraduate-program inden for nanovidenskab og teknologi , initieret af School of Science and Engineering, kan tilbyde langsigtet støtte til vores igangværende forskning og uddannelse såvel som til udvikling af teknologi og til kommercialiseringsindsats. På grund af den forskelligartede, tværfaglige karakter af nanoteknologi kan dens forskning og uddannelse bedst integreres i forskellige discipliner. Målet med koncentrationen er at udstyre de studerende med den nødvendige viden inden for de områder, som de ønsker at fokusere på.

HKUST" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/47/47001_W1907_0726.jpg" alt="HKUST" />

Adgangskrav

jeg. Generelle adgangskrav

Ansøgere, der søger adgang til et ph.d.-studium, skal have:

 • Opnået en bachelorgrad med en dokumenteret oversigt over fremragende præstationer fra en anerkendt institution; eller fremlagt bevis for tilfredsstillende arbejde på postgraduate niveau på fuldtidsbasis i mindst et år eller på deltid i mindst to år.

ii. Engelsk Sprog Adgangskrav

Du skal opfylde engelsksprogskrav med en af ​​følgende færdigheder *:

 • TOEFL-iBT: 80 #
 • TOEFL-pBT: 550
 • TOEFL-revideret papirleveret test: 60 (samlede score for sektioner i læsning, lytning og skrivning)
 • IELTS (akademisk modul): Samlet score: 6,5 og alle underresultater: 5,5

* Hvis dit modersmål er engelsk, og din bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation er tildelt af en institution, hvor undervisningsmediet var engelsk, vil du blive frafaldet fra at opfylde ovenstående engelsksprogskrav.

# refererer til den samlede score i et enkelt forsøg

For mere programinformation, se pg.ust.hk/programs

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Ph.d. i Kemiteknik
  • Kaunas, Litauen
 • PhD i Kemiteknik
  • Johannesburg, Sydafrika
 • Ph.d. i belægninger og polymere materialer
  • Fargo, USA