Keystone logo
ICN Business School

ICN Business School

ICN Business School

Introduktion

Velkommen til ICN Business School

ICN blev grundlagt i 1905 og er en af Frankrigs førende handelsskoler, meget anerkendt takket være nationale og internationale akkrediteringer: AACSB, EQUIS og AMBA. Skolen er medlem af kapitlet i 'Grandes Écoles de Management' i Conférence des Grandes Écoles .

ICN Business School's identitet og udvikling er forankret i forbindelserne mellem ledelse, teknologi og kunst [ARTEM]. Takket være det tværfaglige samarbejde med School of Art and Design og School of Engineering er ICN-studerende i stand til at kombinere en solid uddannelsesbaggrund med professionel erfaring og en kreativ måde at tænke på .

Missionen for ICN Business School er at tilbyde innovativ og tværfaglig uddannelse, der gør det muligt for studerende og praktiserende ledere at blive ansvarlige fagfolk, der er i stand til at agere i det globale erhvervsmiljø. ICN Business School fakultetet engagerer sig i videnskabelse i krydsfeltet mellem kunst, ledelse og teknologi, der bidrager til fremme af virkningsfuld viden og bæredygtig praksis på forretnings- og organisationsområdet.

ICN tilbyder programmer på højt niveau inden for ledelse, fra bachelor- til postgraduate-niveau med en bred vifte af specialiseringer.

Statistik

Nøglefakta og tal

 • Tredobbelt akkreditering: EQUIS, AMBA & AACSB
 • 3 moderne campusser i Paris , Nancy og Berlin
 • En unik kunst-teknologi-ledelsesånd
 • 14 internationale dobbeltgrader
 • 3000 studerende hvert år, herunder 38% af studerende fra udlandet
 • 52 % af professorerne med international baggrund
 • Stærkt alumni-netværk med 17.000 kandidater
 • Mere end 120 partneruniversiteter rundt om i verden
 • 130 forretningspartnere

  Campus funktioner

  CN er en internationalt anerkendt handelsskole, ikke kun takket være sin tredobbelte krone , men også takket være sin tilstedeværelse i Frankrig (Paris og Nancy) og Tyskland (Berlin) .

  Vil du besøge ICN? Få et indblik i vores campusser takket være det 360° virtuelle besøg ! Vælge Paris eller Nancy , eller Berlin afhængigt af dit program, og se vores inspirerende, samarbejdende læringsrum tæt på.

   Indlæggelser

   De internationale studerendes ansøgninger til næste september-optagelse er åbne fra midten af december til slutningen af juni.

   En tidlig ansøgning tilrådes, da studerende optages på en rullende optagelsesbasis.

   Ranglister

   Rangeret som 10# Master in Management i Frankrig ifølge Financial Times 2021 tilbyder skolen et unikt kreativt miljø på alle 3 moderne campusser i Paris, Nancy og Berlin.

   Akkrediteringer

   EFMD Equis-akkrediteretAMBA-akkrediteretAACSB-akkrediteret

   Studenterklæringer

   Placeringer

   • Nancy

    ICN Business School – Campus Artem 86 rue du Sergent Blandan 54003 NANCY, 54003, Nancy

   • Berlin

    Friedrichstraße 76-78, 2nd floor 10117 BERLIN, 10117, Berlin

    • Paris

     Paris La Défense campus Les Collines de l'Arche Immeuble Etoile - Bâtiment G 76 Route de la demi-lune 928000 Puteaux, 92053, Paris

     Chat with students

     Spørgsmål