Keystone logo
ICT International Doctoral School University of Trento

ICT International Doctoral School University of Trento

ICT International Doctoral School University of Trento

Introduktion

Ikt International Doctoral School blev grundlagt i 2001, og det officielle sprog er engelsk. Ph.d.-uddannelsen leverer de færdigheder, der er nødvendige for at gennemføre avanceret forskning på universiteter, offentlige organer eller private organisationer med henblik på at fremme videnskabelige og teknologiske fremskridt og skabe en ledelsesklasse med en højtstående fagkultur og en tilsvarende international åbenhed.

Det specifikke mål for ph.d.-uddannelsen er at uddanne fagfolk, der er i stand til at udvikle højkvalitets- og innovationsinformations- og telekommunikationssystemer til løsning af komplekse problemer. Det forfølger også målet om at øge doktorandernes iværksætterkompetencer ved at give specifik uddannelse og muligheder for at gennemføre praktikophold.

Ikt International Doctoral School tilbyder et bredt uddannelsesprogram, der udnytter lærerens tværfaglige karakter og tilgængeligheden af ​​avancerede laboratorier. Træningsprogrammet sætter IKT International Doctoral School i stand til at aktivere studentudvekslingsaftaler og undervisningsmoduler med lignende institutioner over hele verden.

Indtil nu har forskningsafdelingen gennemført et solidt netværk af forbindelser mellem skolen og erhvervslivet, herunder forskningscentre i området, siden 2001. Der har været vigtige uddannelsesmuligheder for mere end 700 ph.d.-studerende siden 2001. De fleste af de Ph.d.-studerende er internationale og kommer fra hele verden.

Siden skolen blev grundlagt, har den produceret mere end 500 Doctor of Research; alle arbejder for tiden i forskningscentre, universiteter og / eller virksomheder på globalt plan.

75695__ALE2026_Profile4000.jpg

Placeringer

  • Trento

    Via Sommarive, 9 I-38123 POVO, , Trento

Spørgsmål