Keystone logo
Institut Polytechnique de Paris Ph.D. Spor programmer
Institut Polytechnique de Paris

Ph.D. Spor programmer

Palaiseau, Frankrig

5 Years

Engelsk

Fuldtid

Request application deadline

Sep 2024

EUR 243 / per year *

På campus

* 243 €/år for de 2 masterår og derefter 380 €/år for den 3-årige ph.d.

Introduktion

Ph.D. spor henvender sig til højpotentielle studerende , der ønsker at tage morgendagens videnskabelige udfordringer op inden for forsknings- og udviklingscentre i virksomheder og større universiteter.

Dette program gør det muligt for udvalgte studerende at drage fordel af det førsteklasses økosystem i Institut Polytechnique de Paris og at være tæt forbundet med forskningsaktiviteterne udført i instituttets laboratorier fra det første år af kandidatuddannelsen.

De første to år af programmet, der fører til kandidatgraden, er designet til at give studerende mulighed for at erhverve de nødvendige værktøjer til en vellykket gennemførelse af et ambitiøst forskningsprojekt , overvåget af en akademisk vejleder.

De følgende tre år er udelukkende dedikeret til den studerendes forskningsprojekt og fører til en ph.d. grad fra Institut Polytechnique de Paris .

Hver studerende, der følger dette program, nyder godt af den unikke og individualiserede overvågning af et fakultetsmedlem, der er anerkendt i hans eller hendes disciplin.

De bedste kandidater er berettiget til excellence-stipendier.

Ansøgningsperiode for denne ph.d. Spor: 03/11/2022 eller 12/01/2023

Indlæggelser

Om skolen

Spørgsmål