Keystone logo
Institut supérieur du commerce de Paris

Institut supérieur du commerce de Paris

Institut supérieur du commerce de Paris

Introduktion

ISC Paris Group blev grundlagt i 1963 og er en af Frankrigs få private, uafhængige videregående uddannelsesgrupper – grundlagt af forretnings- og uddannelsesvisionæren Paul Icard. ISC Paris-gruppen fokuserer på to "uddannelsesmærker": ISC Paris Grande École er en af de 20 bedste franske Grandes Écoles, der tilhører Conférence des grandes écoles. ISC Paris har tre internationale akkrediteringer: AACSB, AMBA og EPAS. ISC Paris Global Programs er førende inden for udvikling af specialiserede uddannelser, der kræver tre til fem års universitetsstudier efter gymnasiet (Bac+3 til Bac+5 i det franske system), og Executive Education-programmer.

Paul Icard var en multitalent og dynamisk personlighed - en menneskelig ressourcedirektør, kunstner, studerende af abstrakt kunstpioner Francis Picabia, studerende i psykologi og forfatter til en bog om arbejdspladspsykologi.

Icards ambition var at udvælge og uddanne den næste generation af virksomhedsledere. Han så virksomheden som en levende organisme, åben over for omverdenen og i stand til at tilpasse sig enhver situation. For at hjælpe eleverne med at vokse fra elever til agile fagfolk, der er i stand til refleksion, handling og åbenhed, forestillede Icard sig et pensum, hvor eleverne var vigtigst iværksættere i enhver situation, de stødte på: i klasseværelset, i foreninger, i Studentervirksomheder, i deres virksomheder, og i enhver situation, de kunne forestille sig.

Icards vision

I ISC Paris Group er vi forpligtet til at holde Paul Icards banebrydende inspiration i live. Vi stræber efter at være den bedste uddannelsesgruppe for Action Learning og ledelsesuddannelse, med vægt på aktiv instruktion, elevoplevelsen, innovation og multikulturalisme - alt sammen til gavn for vores studerendes personlige og professionelle vækst.

Vores mission

I den evigt foranderlige virksomhedsverden kan vi opsummere vores mission som følger:

At gøre det muligt for vores elever at afsløre deres talenter, som tjener samfundet og virksomhederne for en bæredygtig fremtid i en international sammenhæng.

I denne sammenhæng har vores mission til formål at:

 • Tilskynd eleverne til at være ansvarlige for deres uddannelse, til at udvikle deres lederevner og til at forberede dem til at møde verdensomspændende udfordringer.
 • Dyrk vores elevers kritiske tænkningsevner for at hjælpe dem med at blive ansvarlige og etiske ledere; at udvikle deres beslutningsevner gennem praktiske og professionelle erfaringer i et mangefacetteret miljø.
 • At bidrage til ny viden og innovation inden for ledelse, ledelsespraksis og lederuddannelse til gavn for den akademiske verden og erhvervslivet.
 • For at understøtte virksomhedernes behov for uddannelse og ansættelse.
 • At deltage aktivt i diskussioner, der hjælper med at opretholde, fremme og udvikle det franske videregående uddannelsessystem.

Indlæggelser

Programmerne, der tilbydes af ISC Paris Grande École, er vidt åbne for internationale kandidater. Optagelsesproceduren tilrettelægges gennem en fjernkonkurrence. Denne procedure giver internationale kandidater mulighed for at deltage i konkurrencen uanset deres oprindelsesland. Flere hundrede kandidater ansøger hvert år om at blive medlem af Master Grande École og Bachelor in Management.

Forudsætninger og adgangsbetingelser

Adskillige adgangsveje giver dig mulighed for at deltage i Master Grande École og Bachelor in Management på ISC Paris Grande École afhængigt af dit studieniveau fra Baccalaureate-niveau til Bac+3-niveau eller tilsvarende.

Du skal indsende din ansøgning på vores online ansøgningsplatform og vedhæfte de nødvendige støttedokumenter. Tilmeldingsgebyret for konkurrencen er i princippet 50 euro for bacheloruddannelsen og 85 euro for Grande École-programmet.

Konkurrencen er baseret på en analyse af din ansøgningsfil og en 30-minutters motiverende samtale via Skype

Dine akademiske færdigheder, din personlighed og din motivation er de afgørende kriterier i udvælgelsesprocessen. Dine værdier, din følelse af engagement, dine sprogfærdigheder og dit professionelle projekt er aspekter, som vi vil diskutere med dig under disse diskussioner for at validere egnetheden af din profil med uddannelsestilbuddet fra ISC Paris Grande Ecole. Dette vil også være en mulighed for dig at stille alle dine spørgsmål om programmet og skolen for at bekræfte dit valg af retning. Vi vil være venlige opmærksomme på det.

Ranglister

ISC Paris er blandt de forretnings- og ledelsesmæssige Grandes Écoles, der steg i forskellige uafhængige placeringer i 2020.
Vores position forbedredes på fem franske og internationale ranglister for 2019/2020.

ISC Paris – med en 50-årig historie og evnen til at tilpasse sig erhvervslivets forventninger til medarbejderne – er solidt etableret som en af Frankrigs top 20 bedste handels- og ledelsesskoler.

Hvad betyder disse placeringer? De er en nyttig måde at skelne mellem skoler på

Ved valg af skole bør elevernes udvælgelseskriterier utvivlsomt omfatte disse typer placeringer. Men det er også vigtigt at overveje dine egne – meget personlige – forventninger med hensyn til skolens undervisningstilgang, støtte, nærhed til virksomheder, specialiseringer, læringsmiljø og værdi for pengene. ISC Paris' omdømme er særligt stærkt på de to sidste områder.

Vi er en skole i menneskelig skala, hvor du kan lære andre elever at kende, danne forbindelser med professorer, og hvor vi virkelig støtter vores elever i at identificere deres karrieremål.

ISC Paris har et af de bedste "value for money"-forhold, fordi vi giver studerende værktøjerne til at vokse professionelt og finde job hos højt rangerede virksomheder. Vi er rangeret som nr. 13 på Financial Times "value for money"-listen, baseret på forholdet mellem omkostningerne ved uddannelse og studerendes løn tre år efter eksamen.

For at give større adgang til vores uddannelser, er vi også forpligtet til at tilbyde arbejds-/studiemuligheder for de traditionelle spor i alle vores programmer.

Vores placeringer stiger, fordi vores programmer er solide og bæredygtige

ISC Paris' forbedrede placeringer er resultatet af mange unikke faktorer: vores Grande École-program er akkrediteret af internationale enheder (AACSB, AMBA og EPAS), vores internationale omdømme, styrken af vores relationer til virksomheder og vores kandidaters karrieresucces og afkastet af deres uddannelsesinvestering.

Studenterklæringer

Placeringer

 • Île-de-France

  Bd du Fort de Vaux, 22, 75017, Île-de-France

 • Orléans

  24 Rue Jeanne d'Arc, 45000, Orléans

Spørgsmål