Keystone logo
Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts

Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts

Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts

Introduktion

Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts ( IDSVA ) tilbyder en ph.d. i filosofi og kunstteori designet til kunstnere, kuratorer og kreative tænkere. Instituttet har hovedkontor i Portland, Maine. Vores mission er at drive en skole med kandidatstudier, der giver uddannelse i filosofi, æstetik, kunstteori og lignende discipliner relateret til billedkunst. Missionen omfatter tilvejebringelse af ph.d.-studier til indehavere af kandidatuddannelsen eller kandidatuddannelsen inden for et beslægtet felt, tildeling af ph.d.-grader og på anden måde uddannelse og uddannelse relateret til kunsten.

Traditionelt har MFA fungeret som terminalgrad for studiekunstnere. Denne grad har uddannet studiekunstnere i de færdigheder, der er nødvendige for en vellykket kunstpraksis, og har forberedt kunstnere til at undervise i universitetsstudier og kunststudier. Imidlertid er der en stærk fornemmelse blandt nutidens kunstnere og undervisere, at uddannelse ud over MFA og lignende grader ville være til gavn for mange kunstnere, arkitekter, kuratorer og kreative lærde, især dem, der kæmper med spørgsmål omkring nutidig medier og kultur. Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts 's banebrydende læseplan --- sammenblanding af fjernundervisning med intensive opholdssteder --- tillader arbejdende kunstfagfolk at forfølge streng avanceret stipendium uden at skulle afbryde eller opgive deres undervisningskarriere, kunstpraksis eller anden professionel ansvar.

I det omfang Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts tilbyder kreative praktikanter en ph.d. i filosofi, æstetik og kunstteori, er det en vigtig mulighed for samtidskunst og kultur. Målene for denne mulighed kan sammenfattes i form af Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts primære læringsmål. Disse inkluderer næring og kultivering af evnen til at tale og skrive kritisk og filosofisk om forholdet mellem idéhistorien og kunsten generelt; Evnen til at undervise på universitetsniveau kurser om emner, der beskæftiger sig med forholdet mellem filosofi og kunst - såsom kurser i æstetik, kunstteori og kritisk teori; Evnen til at placere sig selv i idé- og kulturhistorien med hensyn til ens kreative praksis og / eller undersøgelsesfelt; Og til sidst er Institute For Doctoral Studies In The Visual Arts 's overordnede læringsmål at ernære og dyrke en undersøgelsesetos, der tilskynder kreative tænkere til at opfatte nye vidensystemer.

Placeringer

  • Portland

    Congress Street,795, 04102, Portland

    Spørgsmål