Keystone logo
Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Introduktion

Institute of Development Studies (IDS) leverer forskning, læring og undervisning i verdensklasse, der transformerer den viden, handling og ledelse, der er nødvendig for mere retfærdig og bæredygtig udvikling globalt.

Gennem retfærdige og bæredygtige partnerskaber arbejder vi med regeringer, filantropiske fonde, ikke-statslige organisationer, akademikere og civilsamfundet for at transformere tilgange til progressiv social, politisk og økonomisk forandring på måder, der i sidste ende gør en forskel i folks liv.

Vi har hjulpet med at skabe innovative nye partnerskaber, der har genereret millioner af dollars i yderligere skatteindtægter i Afrika, der kan geninvesteres i landenes nationale udvikling. Vi har arbejdet for at levere løsninger på miljøproblemer, der bygger på lokalbefolkningens viden og praksis. Vi har fremhævet de lokale samfunds rolle i at bringe en stopper for dødelige epidemier som Ebola-virus. Vi har næret hundredvis af ekstraordinære udviklingsledere og mestre, herunder politiske ledere, landeambassadører og embedsmænd, civilsamfundsledere og iværksættere.

Vores ry for forskning og internationale udsigter er uden sidestykke og afspejles i vores præstationer i den seneste QS World University Rankings, hvor vi er placeret først i verden til udviklingsstudier sammen med University of Sussex. Vi er også rangeret som den største internationale tænketank for udviklingen af Global Go To Think Tank Index Report for 2019.

Find ud af mere om vores vision og strategi
Læs mere om vores virkninger i vores årlige gennemgang

Placeringer

Placeringer
  • Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK, , Brighton

Spørgsmål