Keystone logo
Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Institute of Development Studies

Introduktion

Institute of Development Studies (IDS) leverer forskning, læring og undervisning i verdensklasse, der transformerer den viden, handling og ledelse, der er nødvendig for mere retfærdig og bæredygtig udvikling globalt.

Gennem retfærdige og bæredygtige partnerskaber arbejder vi med regeringer, filantropiske fonde, ikke-statslige organisationer, akademikere og civilsamfundet for at transformere tilgange til progressiv social, politisk og økonomisk forandring på måder, der i sidste ende gør en forskel i folks liv.

Vi har hjulpet med at skabe innovative nye partnerskaber, der har genereret millioner af dollars i yderligere skatteindtægter i Afrika, der kan geninvesteres i landenes nationale udvikling. Vi har arbejdet for at levere løsninger på miljøproblemer, der bygger på lokalbefolkningens viden og praksis. Vi har fremhævet de lokale samfunds rolle i at bringe en stopper for dødelige epidemier som Ebola-virus. Vi har næret hundredvis af ekstraordinære udviklingsledere og mestre, herunder politiske ledere, landeambassadører og embedsmænd, civilsamfundsledere og iværksættere.

Vores ry for forskning og internationale udsigter er uden sidestykke og afspejles i vores præstationer i den seneste QS World University Rankings, hvor vi er rangeret som førstepladsen i verden for udviklingsstudier for syvende år i træk sammen med University of Sussex .

Find ud af mere om vores vision og strategi
Læs mere om vores virkninger i vores årlige gennemgang

200595_IDS_Building_Dec21_006.jpg

Studér med verdens førende inden for udviklingsstudier og indse dit potentiale til at transformere verden med vores PhD by Research.

Ph.d. i udviklingsstudier ved forskning er IDS' avancerede forskningsgrad. Det tildeles kandidater efter minimum tre års studier, baseret på færdiggørelse af original og væsentlig forskning inden for udviklingsstudier – som bedømmes gennem et skriftligt speciale.

Placeringer

  • Brighton

    Institute of Development Studies Library Road Brighton BN1 9RE UK, , Brighton

Spørgsmål