Keystone logo
Institute of Science and Technology Austria (ISTA)

Institute of Science and Technology Austria (ISTA)

Institute of Science and Technology Austria (ISTA)

Introduktion

Institut for Videnskab og Teknologi Østrig (ISTA) er et ungt internationalt institut dedikeret til grundforskning og kandidatuddannelse i natur- og matematiske videnskaber, beliggende i Klosterneuburg i udkanten af Wien.

ISTA er forpligtet til at udføre forskning i verdensklasse. Inden 2026 vil op til 90 forskergrupper udføre forskning i et internationalt topmoderne miljø.

Et af kendetegnene ved ISTA PhD-programmet er den fælles ph.d.-skoleoplevelse. En indledende fase af udforskningen tilskynder til bred eksponering for vigtige videnskabelige tilgange og problemer. Dette giver de studerende mulighed for at lægge et solidt grundlag for intensiv forskning i anden fase af ph.d.-uddannelsen.

123859_IST_Austria_aerial-2_resized.jpg

Dedikation til grundlæggende videnskabelig forskning

ISTAs fakultetsansættelsesstrategi er indkapslet af mottoet People before area; kvalitet før hastighed . Vi er dedikerede til at bringe verdens bedste hjerner til ISTA for at forfølge banebrydende grundlæggende videnskabelig forskning. Instituttet blev indviet i 2009 og vil vokse til omkring 90 forskergrupper i 2026. Dette spændende momentum er drevet frem af hver videnskabsmand, der tilføjes vores team, inklusive hver ph.d.-studerende.

Internationalt og mangfoldigt videnskabeligt samfund

Vores videnskabsmænd, fra professorer til postdocs til studerende, kommer fra alle verdenshjørner, repræsenterer over 80 forskellige nationaliteter og bygger på forskning og grader opnået fra de fineste globale videnskabelige institutter og universiteter.

Engelsktalende

Vi bruger engelsk på hele instituttet som instruktions- og kommunikationssprog.

Tværfaglig

Vores Graduate Program er kendetegnet ved moderne omfattende uddannelse med særligt fokus på tværfaglighed .

Avanceret forskeruddannelse

Studerende arbejder tæt sammen med fremragende fakultet inden for mindre forskningsgrupper og har adgang til førsteklasses faciliteter . Studerende bruger det første år på at gennemføre kurser og rotationer, før de tilslutter sig en gruppe.

Denne første udforskningsfase giver de studerende mulighed for at være sikre på, at forskningsemnet såvel som forskningsgruppen er det bedste match for dem, før de går i gang med dybtgående forskning i anden fase.

Indgang med en bachelor- eller kandidatgrad

Vi byder studerende med en bachelor eller en kandidatuddannelse i naturvidenskab velkommen til at ansøge om vores ph.d.-program.

7 Studiespor

Der er syv spor i ph.d.-studiet :

 • Biologi
 • Kemi og materialer
 • Computer videnskab
 • Data Science & Scientific Computing
 • Matematik
 • Neuroscience
 • Fysik

Forskningsgrupper

 • 60 forskningsgrupper i 2022
 • 90 forskningsgrupper inden 2026

Videnskabelige serviceenheder

Scientific Service Units (SSU'er) yder støtte til videnskabsmænds forskningsbehov. Følgende SSU'er hostes af ISTA:

 • Bioimaging facilitet
 • Elektronmikroskopifacilitet
 • Bibliotek
 • Life Sciences Facility
 • Miba Machine Shop
 • Nanofabriceringsfacilitet
 • Præklinisk facilitet
 • Videnskabelig Computing

Finansiering

Inden for alle forskningsområder erfinansiering et meget vigtigt emne. ISTA er afhængig af forskellige finansieringskilder til at støtte alle sine forskere. Grant Office er der for at støtte ISTA-forskere, der gerne vil ansøge om ekstern finansiering.

Ph.d.-studerende er ansat af ISTA og modtager internationalt konkurrencedygtige lønninger og fuld social sikring. Studerende modtager også økonomisk støtte til at deltage i videnskabelige konferencer og workshops under deres studier.

Institut Colloquia

Det ugentlige Institute Colloquium er det vigtigste forskningsseminar på ISTA. Forskere fra hele verden og fra alle naturvidenskabelige discipliner inviteres til at præsentere deres seneste resultater.

Institutvurderinger

Regelmæssigt besøges instituttet af internationale gennemgangspaneler bestående af førende forskere fra hele verden (inklusive nobelprisvindere) for at danne en uafhængig evaluering af instituttet.

Karriere

Vores fornemme alumner er gået videre til succesfulde karrierer efter deres ph.d.-studier på ISTA.

Ph.d.-studerende modtager støtte gennem vores mentor- og karriereudviklingsprogrammer, der fokuserer på uddannelse i overførbare færdigheder til den akademiske verden og videre. Gennem deres studier støttes ph.d.-studerende af Career Services, der leverer rådgivning om og karriereudvikling.

Der er også regelmæssige TWIST-forhandlinger arrangeret af Technology Transfer Office, der sigter mod at støtte forskere i kommerciel udvikling og anvendelse af deres forskningsresultater.

Hvor skal vores alumner hen?

Denne infografik viser, hvor vores alumner går, når de er færdige.

IST-Austria_Where-do-alumni-go_piechart-e1541512843946.png

Hvor er ISTA?

Instituttet ligger kun 25 minutters bustur fra Wien, der konsekvent bliver valgt til en af de bedste byer i verden at bo i. Vores studerende har valget mellem at bo i Klosterneuburg, et roligt område omgivet af smukke skove eller lige i trængsel og travlhed i Wien. Vi har også en række boliger på campus.

Placeringer

 • Klosterneuburg

  Am Campus,1, 3400, Klosterneuburg

Spørgsmål