Keystone logo
International Baptist College Læge ved ministeriet (D.Min.)
International Baptist College

Læge ved ministeriet (D.Min.)

Chandler, USA

Request duration

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

Lægen for ministeriets program har til formål at give professionel og akademisk forberedelse til det højeste niveau af lederskab i kristen tjeneste. Lægen for ministeriet er designet til præster og kirkearbejdere med mindst to års erfaring i forkyndelsen. Programplanen rummer dem i fuldtids forkyndelse.

En studerende skal have en M.Div. eller dets ækvivalent for at blive optaget på Doctor of Ministry-programmet.

Den studerende skal have tjent mindst to år i den aktive tjeneste, siden han fik sin kandidatgrad og fortsatte i en tjeneste under sit formelle studie. Enhver undtagelse fra dette krav skal have administrativ godkendelse inden accept i programmet.

Programmet Doctor of Ministry er tilgængeligt for den fungerende præst eller lægmandsminister uden at forlade ministeriet. Nogle kurser tilbydes også som fuldtidsundervisning i løbet af efteråret og foråret. Andre tilbydes som en- eller to-ugers modulopgaver i løbet af sommeren (maj-juni) og vinteren (januar). Hvert modulkursus har normalt tre faser: læseopgaver, der skal udføres før klassetiden, den aktuelle klassetid, hvor der er interaktion på baggrund af læsestoffet, og en praksis, der anvender det lærte materiale til den studerendes tjeneste.

Efter afslutningen af doktoren i ministeriet vil den succesrige studerende sætte pris på kommunikationen af bibelsk sandhed og forpligtelsen til bibelsk-baseret adskillelse; Bevis evnen til at forske, skrive, forkynde og rådgive ud fra et bibelsk perspektiv; Integrer effektive filosofier og procedurer, der letter både tilbedelse og discipelskab i en lokal kirke, og anvend effektive løsninger til løsning af komplekse spørgsmål inden for kirkeadministration og ledelse.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

  • Doktor i ministeriet
    • Vancouver, Canada
  • Doctor of Christian Leadership (online)
    • Orlando, USA
  • Doctor of Ministry (Online)
    • Orlando, USA