Keystone logo
International French University

International French University

International French University

Introduktion

International French University (IFU) er den franske videregående uddannelsesskole, 100% online, til stede i Afrika, Mellemøsten og Asien.

IFU er førende inden for private videregående uddannelser og tilbyder professionelle Executive Education -kurser på de områder, der er mest efterspurgte internationalt (økonomi og regnskab - digital marketing - ledelse).

Vores programmer er rettet mod studerende eller fagfolk i efteruddannelse, fra Bac + 3 til Bac + 5. Vi leverer niveau 7 (Bac + 5) certifikater, der er registreret hos RNCP (National Directory of Professional Certifications).

Virksomheden er kernen i vores undervisning og vores uddannelsesprojekter for at gøre eleverne operationelle, at udvikle deres netværk og dermed fremskynde deres integration i arbejdslivet.

Anstrengelse, ekspertise, overlegen, disse er de værdier, som eleverne vil dele ved at integrere vores grader og fællesskabet af IFU -kandidater.

Partnerskab

Partner medlem af Paris Ecole de Management Group (PEM Group), grundlagt i 2015, ekspert i Bac + 3 - Bac + 5 - MBA -certificerede uddannelser og beliggende i hjertet af forretningsområdet - La Défense i Paris

IFU Executive Education - 100% online EMBA & DBA

Vi mener, at alle har ret til sofistikeret uddannelseserfaring uden at skulle forlade deres land eller sætte deres liv på vent. Vi er dedikerede til at gøre videregående uddannelser tilgængelige og tilgængelige for alle ved at få mest muligt ud af digitale miljøer og ressourcer.

  • Statsgodkendt

Alle vores kurser er anerkendt af den franske stat (RNCP eller National Registry of Professional Certification). Mulig adgang til kurser certificeret af prestigefyldte amerikanske universiteter

  • Globalt og aktivt netværk

Du vil være i stand til at udvide dit netværk ved at deltage i en forretningsklub, der åbner muligheder i forskellige dele af verden

  • Personlig support

Vores professorer vil støtte dig gennem dine studier og udviklingen af din professionelle karriere

  • Eksklusivt undervisningsmateriale

Kurser af høj kvalitet på vores Learning Experience-platform og et års adgang til et amerikansk universitetsblad og alt undervisningsmateriale

100% online + live webinarer

Videotimer tilgængelige døgnet rundt + webinarer med kendte fagfolk inden for dit område

Ofte stillede spørgsmål om online -læring

Er onlinekurserne i min tidszone?

Ja, vores kurser er 100% online. Du kan deltage i dine klasser når som helst og hvor som helst.

Hvornår kan jeg starte?

Vi har to indtag i året, en i september og en anden i januar.

Hvor lang tid tager det at tage eksamen?

For Executive MBA tager det 12 måneder. Mens doktorgraden i forretningsadministration (DBA) varer mellem 24 og 36 måneder afhængigt af dine fremskridt.

PEM Group

International French University (IFU) er en international handelshøjskole tilknyttet Groupe Paris Ecole de Management (Groupe PEM). Gruppen blev grundlagt i 2015 og har nu 6 universiteter specialiseret i forskellige sektorer (sportsledelse, ejendomsadministration, turisme og hotelforvaltning, menneskelige ressourcer og digital marketing) og besidder et gigantisk netværk bestående af mere end 1000 virksomheder.

Placeringer

  • Puteaux

    Tour Atlantique 22ème étage 1 Place de la Pyramide, 92800, Puteaux

    Spørgsmål