Keystone logo
International School for Advanced Studies (SISSA)

International School for Advanced Studies (SISSA)

International School for Advanced Studies (SISSA)

Introduktion

Om SISSA

En skole, hvor uddannelse betyder forskning

SISSA, den internationale skole for Advanced Studies, blev grundlagt i 1978 og er en videnskabelig videncenter inden for den nationale og internationale akademiske scene. Beliggende i Italien, i byen Trieste, det funktioner 67 professorer, omkring 130 post-docs, 245 ph.d.-studerende og 95 teknisk administrative personale. Beliggende på den naturskønne Karst vidden, er skolen omgivet af en 25 acre park, og tilbyder en fantastisk udsigt over Trieste-bugten.

De tre vigtigste forskningsområder SISSA er Fysik, neurovidenskab og matematik.

Alt det videnskabelige arbejde, der udføres af Sissa forskere offentliggøres regelmæssigt i førende internationale tidsskrifter med høj impact factor, og ofte i de mest prestigefyldte videnskabelige tidsskrifter som Nature og Science. Skolen har også udarbejdet over 150 samarbejdsaftaler med verdens førende skoler og forskningsinstitutter.

Kvalitetsniveauet af forskningen bekræftes yderligere af, at SISSA indenfor konkurrencepræget område af europæiske finansieringsordninger holder topplacering blandt italienske videnskabelige institutter i form af forskningsbevillinger opnået i forhold til antallet af forskere og professorer. En sådan ledelse bør også ses i forhold til SISSA evne til at opnå finansiering, både fra den private og offentlige sektor, såsom SIR og PRIN.

Med hensyn til den nationale vurdering af forskningskvalitet inddrager alle Universiteter og videnskabelige institutter, SISSA fik topkarakter i matematik og neurovidenskab, og kom først blandt mellemstore afdelinger inden for fysisk videnskab.

Faciliteter

Takket være sin enestående omgivelser i den uspolerede natur i Trieste Karst, den vidunderlige park omkring skolen er et dejligt sted at gå ture og nyde udsigten over byen og på Trieste-bugten.

På SISSA campus kan du finde nogle faciliteter, såsom teater / auditorium, gymnastik og meget mere, som vil gøre dit ophold i skolen endnu mere behageligt.

Alle studerende og forskere har også ret til at anvende faciliteter, som er yderst vigtige for deres arbejde. En af disse faciliteter er biblioteket, som giver adgang til alle de vigtigste videnskabelige publikationer, der dækker alle forskningsområder på SISSA. På campus, tidsskrifter er også frit tilgængelige online på deres elektroniske version.

Research Laboratories

For deres forskningsaktiviteter, kan de eksperimentelle grupper af SISSA bruge flere laboratorier. Det neurobiologi laboratorier bruge avancerede værktøjer til fysiologisk forskning, DNA-sekvens analysator, og molekylærbiologi instrumentering. Denne Område anvender også avancerede computere og software til molekylær modellering, og til studiet af hybrid bioelektronisk enheder. Avancerede typer af software til studiet af biologi-inspirerede maskine vision er i brug. Mikroskopet faciliteter i Neurobiologisk Area er: et elektronmikroskop, to konfokale mikroskoper og talrige fluorescens mikroskoper.

Faciliteterne på Cognitive Neuroscience laboratorier er: test hytter til psykolingvistiske eksperimenter med voksne og børn, der bruger avanceret kunstig tale; en virtuel teater for at præsentere visuelle scener at teste ræsonnement processer hos børn; high-density evoked potentiale optagelse til at udføre Neuroimaging på børn og voksne; en neuropsykologi laboratorium udstyret til transcranical magnetisk stimulation. Andre metodiske højdepunkter omfatter taktile opfattelse laboratorium, som undersøger den neuronale grundlag af sensation ved hjælp af en 100-mikroelektrode matrix implanteret i hjernebarken; denne gruppe overvåger også neuronal aktivitet underliggende perceptuelle beslutninger opfører dyr.

Informationsteknologi og Computing Services

Kæmpe ressourcer til scientific computing er tilgængelige på SISSA. Tjenester omfatter e-mail, web-hosting, distribuerede filsystemer, trådløs og fjernbetjening internetadgang, kursusmateriale og forskning og højtydende computerfaciliteter. SISSA opretholder et stort antal indbyrdes forbundne antal-knasende servere, der kommunikerer med hinanden.

SISSA er tilsluttet Garr, den italienske forskningsnetværk, og kommunikerer med de vigtigste nationale og internationale super-computing centre.

Placeringer

  • Trieste

    Scuola Internazionale Superiore di Studi Avanzati via Bonomea, 265 , 34136, Trieste

    Spørgsmål