Keystone logo
International University For Graduate Studies - IUGS Doktorgrad i ægteskab og familie terapi
International University For Graduate Studies - IUGS

Doktorgrad i ægteskab og familie terapi

Portsmouth, Dominica

Request duration

Engelsk

Deltid

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På campus

Stipendier

Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier

Introduktion

ÆGTESKAB & familieterapi

Programmet er ideelt til midten af ​​deres karriereforløb fagfolk, der har akademiske baggrunde i ægteskab og familie terapi sammen med en betydelig praksis erfaring klinisk. Mange graders kandidater er erfarne klinikere med succesfulde historier om ægteskab og familie terapi praksis. En ph.d.-grad er relevant for ægteskab og familie fagfolk, hvis karriere stier har ført dem til lederroller i organisatoriske ledelse, videregående uddannelser, coaching, den offentlige orden, og rådgivning. Hvert program er dedikeret til at opretholde en standard of excellence, mens forstå behovene hos voksenelever, der er travle professionelle.

Kandidater interagere med fakulteter og personale i en rig, støttende lærende samfund. Degree kandidater vil studere med forskere og fagfolk fra andre universiteter, non-profit organisationer, offentlige organer, lokale myndigheder, internationale organisationer, skolesystemer, privat klinisk praksis, og sundhedssystemer fremføringsmidler. Undersøgelser er skræddersyet til de specifikke læringsbehov enkelte.

Instructional Filosofi og Mission

Den primære opgave et uddannelsesprogram i ægteskab og familie terapi kursusaktiviteter er: 1. At udvikle kompetent avanceret niveau Ægteskab og familie Terapeuter punkt for eksamen; 2. At fremme og udbrede et værdsat systemisk grundlag for undervisning og øve ægteskab og familie terapi; 3. At fremme kulturelt oplyst og respektfuld systemisk mental sundhed praksis; Fire. For at fremme akademisk litteratur på området via fremme af forskning om klinisk effektivitet, særlige befolkningsgrupper, evidensbaseret praksis, og forholdet bekymringer; Fem. For at fremme ledelse inden for området.

Tilsigtet Kompetencer og Resultater

 • Ved afslutningen af ​​deres grader, Ægteskab og familie terapi kandidater vil demonstrere kompetencer og resultater inden for følgende områder af stipendium og praksis:
 1. Omfattende viden om ægteskab og familie terapi teori og praksis via litteraturgennemgang, bibliografi, og udvikling af en kommenteret skitse;
 2. Indgående kendskab til forskningsmetoder via formulering af et ægteskab og familie terapi forskningsspørgsmål og udvælgelse af egnede metoder til indsamling og analyse af data;
 3. Veludviklet kritisk tænkning, herunder analyse, syntese, sammen med divergerende og konvergerende processer;
 4. Kandidatniveau skrivefærdigheder;
 5. Nem med verbal diskurs om emnet via mundtligt forsvar, og når det er relevant, rundbordsdiskussioner med jævnaldrende;
 6. Kompetente praksis færdigheder i individuelle, familie, par og gruppe børn med voksne, børn, unge og ældre.

Kursus indhold Domæne Krav

 • IUGS tilbyder en dr.phil, (ph.d.) grad og en doktor i ægteskab og familie terapi (DMFT) grad.
 1. Ph.d. er designet til at forberede ægteskab og familie terapeuter til at engagere sig i forskning og akademisk lederskab på området samt levere avancerede ægteskab og familie terapi tjenester.
 2. The Doctor of Marriage and Family Therapy er designet til at øge den studerendes evne til at levere avancerede ægteskab og familie terapi tjenester.
 3. Ph.d.-afhandlingen har tendens til at være teoretisk og involverer mere sekundær derefter primær forskning i det valgte område af ægteskab og familie terapi.
 4. Den DMFT projektet er orienteret mod praktisk anvendelse i et udvalgt område af ægteskab og familie terapi og har tendens til at involvere mere primær forskning.

Obligatorisk kursus domæner (eller ækvivalens som vurderet og godkendt af dekanen for fakultetet) for ph.d.-grader i ægteskab og familie terapi omfatter:

 1. Ægteskab og familie terapi teori;
 2. Terapeutisk arbejde med særlige problemer, herunder men ikke begrænset til: Stofmisbrug, vold i familien, psykisk sygdom, fattigdom, strafferet, og kulturel kompetence;
 3. Ægteskab og familie terapimetoder;
 4. Rådgivning og terapi med enkeltpersoner, familier, par og grupper;
 5. Ægteskab og familie terapi practicum;
 6. Forskningsmetoder;
 7. Relevante ægteskab og familie terapi valgfag, som er godkendt af dekanen.

Instructional Krav, strategier, og Sequence

 • I alt 93 post-studentereksamen kredit timer er nødvendige for ph.d.-grader, skal mindst 27 point skal træffes på IUGS. Nogle af disse kan tages via selvstudium eller på andre post-studentereksamen institutioner, der er godkendt af dekanen. Op til 66 post-studentereksamen akademiske kreditter kan overføres fra andre akkrediterede post-studentereksamen akademiske institutioner i henhold til IUGS Advanced stående Academic Credit Transfer Policy. Kun kvaliteter af "C" eller bedre vil blive accepteret i transfer for akademisk stående. Desuden skal den studerende samlet gennemsnit være "B" eller bedre.
 • Instructional metoder omfatter:
 1. Review og, som godkendt, accept af tidligere relevant post-studentereksamen kursusaktiviteter, der opfylder kriterierne i IUGS for avanceret stående akademisk merit;
 2. Efter behov, til uafhængig undersøgelse eller kurser gennemført på andre post-studentereksamen institutioner, der er godkendt af dekanen fuldføre krævede kurser;
 3. Tildelt læsninger af tekster og akademiske tidsskriftsartikler;
 4. Interaktive forelæsninger;
 5. diskussioner Lille gruppe;
 6. Anvendelse af elektroniske medier (Questia online bibliotek, som universitetet og andre markeringer ved studerende, mentor, og Dean).

De instruktions krav og sekvens omfatter følgende kursusaktiviteter vil blive gennemført på IUGS:

 1. Ægteskab og familieterapi Research Design I (3) kreditter;
 2. Ægteskab og familie terapi Research Design II (3) kreditter;
 3. Ved afslutningen af ​​den forskning krav, mentor-baserede udvikling af ph.d.-afhandling eller projekt;
 4. Afhandling og Oral Forsvar eller ph.d.-projektet og mundtlig eksamen (18) point;
 5. Den otte dage Graduate Seminar afholdt på 10 dage Residency (3) kreditter;
 6. On-site mundtligt panel forsvar af ph.d.-afhandling eller mundtlig eksamen af ​​ph.d.-projektet;
 7. Mindst 85% beherskelse af eksamen materialer.

For både ph.d. grader, ægteskab og familie terapi Research Design skal jeg være afsluttet, godkendt, og arkiveret før arbejdet på ægteskab og familie terapi Research Design II begynder. Ægteskab og familie terapi forskning og design I og II er forudsætninger for at foretage den afhandling eller ph.d.-projektet. Afhandlingen eller ph.d.-projektet er ikke en forudsætning for Graduate Seminar. Det anbefales dog, at alle nødvendige kurser forud for forskerkurser udfyldes. The Graduate Seminar kan udfyldes på ethvert tidspunkt i graden kandidat indskrivning ved IUGS, men skal være afsluttet, før opfylde deres faglige krav i ægteskab og familie terapi.

Kursus Instruktører

 • De instruktører og antallet af instruktører til rådighed for hvert kursus vil variere, men kan omfatte:
 1. Dekan, Det ægteskab og familie terapi;
 2. Mentor;
 3. Fakultet & Visiting Undervisere;
 4. Afhandling eller Project udvalgsmedlemmer.

Om skolen

Spørgsmål

Lignende kurser

 • Doktorgrad i sorgrådgivning
  • Englewood, USA
 • Ph.d. i rådgivning og spiritualitet
  • Ottawa, Canada
 • D. Rådgivere i Rådgivningspsykologi
  • Dublin, Irland