
Ph.D. in
Ph.d. i økonomisk og organisatorisk sociologi ISEG - Lisbon School of Economics & Management

Introduktion
Covid-19
ISEG Lissabon træffer alle foranstaltninger med sundhed og sikkerhed i vores samfund som en topprioritet. Siden marts opererer vi 100% online, engagerer os virtuelt og bruger onlineværktøjer til læring og evaluering.
Ph.D. Økonomisk og organisatorisk sociologi blev etableret af Lissabons Tekniske Universitet i 1991 og tilpasset det europæiske område for videregående uddannelser i 2009. Dette kursus i 3. cyklus har til formål at levere akademisk uddannelse i økonomisk og organisatorisk sociologi af høj kvalitet og producere original forskning på dette område. Kurset undervises i videnskabeligt partnerskab med Institute of Social Sciences ved University of Lissabon (ICS/UL) og fakultetet for samfundsvidenskab og humaniora ved det nye universitet i Lissabon (FCSH/UNL).
Værtscentre
Forskningen i ISEG 's forskningscentre yder vigtig støtte til studerende i ph.d. programmer.
For ph.d. Økonomisk og organisatorisk sociologi Det vigtigste værtsforskningscenter er SOCIUS - Research Center in Economic and Organizational Sociology (Centro de Investigação em Sociologia Económica e das Organizações). SOCIUS er en forskningsenhed, der er akkrediteret af Foundation for Science and Technology (FCT), som siden 1999 er blevet klassificeret som "Excellent" under fondens Pluri-årlige program for finansiering af forsknings- og udviklingsenheder. Dets hovedområde for videnskabelig aktivitet, økonomisk og organisatorisk sociologi, betragtes i sin bredeste forstand og favoriserer de mange kontaktpunkter mellem nutidig sociologi og økonomi udover andre samfundsvidenskaber, der er involveret i studiet af økonomisk og organisatorisk virkelighed.
Indlæggelser
Læreplan
Hvordan er kurset bygget op?
Ph.D. Økonomisk og organisatorisk sociologi er en treårig uddannelse, hvor den studerende skal opnå i alt 180 ECTS (merit), svarende til tre års fuldtidsarbejde. Det omfatter:
1. år
- Advanced Training Seminars (40 ECTS)
- Forskningsseminarer (20 ECTS)
2. og 3. år
- Afhandling (120 ECTS)
Formålet med efteruddannelsesseminarerne vil være at fremme viden inden for temaer, der vedrører det videnskabelige område økonomisk og organisatorisk sociologi, samt en forskningsmetodologi. De vil blive givet ved at undervise personalet på ISEG – SOCIUS og andre forskningsenheder – foruden lærerpersonale fra andre portugisiske og udenlandske universiteter. Nogle af disse seminarer består af grundlæggende uddannelsesmoduler, mens andre er tematiske konferencer, der angives årligt. Nogle seminarer vil finde sted på ICS/UL og FCSH/UNL.
Forskningsseminaret vil tjene til at præsentere og diskutere individuelle doktorgradsprojekter. De ph.d.-studerende forventes at fremlægge det specialeprojekt, som de søgte doktorgraden med ved udgangen af andet semester af det første akademiske år, og aflevere resultaterne af den igangværende forskning en gang årligt i løbet af de efterfølgende akademiske år. .
Galleri
Ideelle studerende
Hvem er ph.d.-studiet i økonomisk og organisatorisk sociologi for?
Alle, der er interesserede i at få en videregående akademisk uddannelse og forske med henblik på at arbejde i den offentlige sektor, den private sektor eller den almennyttige sektor, enten i international eller national sammenhæng. Ph.d.-uddannelsen giver de studerende mulighed for at arbejde i undervisnings- og forskningsstillinger, ledelses- og lederstillinger i organisationer, konsulentvirksomhed, uddannelse, forskningsprojekter, journalistik, planlægning, udviklingsprojekter, planlægning og vurdering af offentlig politik samt sociale projekter og politik.