Keystone logo
James Madison University Ph.D. i vurdering og måling
James Madison University

Ph.D. i vurdering og måling

Harrisonburg, USA

2 Years

Engelsk

Fuldtid, Deltid

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

På campus

Introduktion

Visionen for Doctor of Philosophy (Ph.D.)-uddannelsen i vurdering og måling på JMU er at etablere og opretholde et nationalt ry som en værdifuld ressource i vurdering af uddannelsesresultater og i anvendt og teoretisk måling. Som sådan vil programmet hjælpe med at imødekomme den voksende efterspørgsel efter vurderings- og måleprofessionelle i en lang række anvendte miljøer.

For at nå denne vision er missionen for ph.d.-uddannelsen at:

 • Give uddannelse til sine kandidatstuderende, der kombinerer stringent, teoribaseret kursusarbejde i vurdering og måling med omfattende vurderingsoplevelser fra den virkelige verden. Denne træning vil forberede eleverne til at imødegå det stigende eksterne pres for nøjagtige data i en bred vifte af indstillinger, herunder videregående uddannelse, grundskoleuddannelse, non-profit og statslige organisationer.
 • Udfør et stipendium af høj kvalitet, der væsentligt vil fremme viden inden for vurdering, måling og kvantitative metoder og fremme mere effektiv praksis på disse områder.
 • Sørge for, både for JMU og uden for valgkredse, værdifulde serviceaktiviteter, der fremmer effektiv vurderingspraksis og bidrager til den faglige trivsel inden for områderne vurdering, måling og kvantitative metoder.

Fokus for vurderingsuddannelsen i ph.d. Programmet drejer sig om design af programvurderingsstrategier, empirisk undersøgelse af nye måle- og vurderingsmetoder, identifikation af passende eksisterende og/eller konstruktion af nye vurderingsforanstaltninger/metoder, kvantitativ analyse af aggregerede data, passende brug af vurderingsresultater og effektiv kommunikation af resultater til en række forskellige målgrupper. Med den omfattende baggrund inden for måleteori og kvantitative metoder tilvejebragte kandidaterne fra denne ph.d. programmet er uddannet som eksperter inden for disse områder, hvilket gør det muligt for dem at komme ind på feltet udstyret med en videnbase, der strækker sig langt ud over de pragmatiske aspekter af implementering af vurderingsstrategier.

Selvom programmet fokuserer på anvendelser af vurdering, måling og kvantitativ metodologi i videregående uddannelser, kan eleverne anvende de færdigheder og viden, der er opnået i programmet, til områder som K-12 uddannelse, industri og regering. Studerende er ikke uddannet til at udføre en psykologisk vurdering af individer til klinisk diagnostiske eller terapeutiske formål. I stedet drejer træning sig om design og forbedring af metoder til at måle programmets effektivitet, udvikling og psykometrisk evaluering af måleinstrumenter og effektive anvendelser af kvantitative metoder.

Ph.D. program i vurdering og måling overholder en praktiker-videnskabsmand, anvendt model for kandidatuddannelse, bygget på et solidt teoretisk grundlag i videnskabelig psykologi. Programmet integrerer pædagogiske grundlag for psykologi, måling, vurdering, kvantitative metoder og anvendt erfaring. Træningsmodellen er yderligere designet til at udnytte de tidligere uddannelsesmæssige og professionelle erfaringer og træning af indkommende studerende for at udvide, styrke og supplere disse færdigheder.

Særlige funktioner

 • Stærkt engagement i studerendes udvikling gennem små klasser med individuel vejledning og rådgivning fra fakultetet.
 • Udvikling af faglige kompetencer gennem anvendte projekter og erfaringer, herunder samarbejde med fakultetsudvalg om vurderingsrelaterede problemstillinger.
 • Involvering i anvendte vurderingsprojekter inden for akademiske hovedfag, almen uddannelse og studenteranliggender gennem Center for Vurderings- og Forskningsstudier.
 • Muligheder for at lære software til statistiske analyser, emneresponsteori, computerbaseret testning og en række specialiserede måleapplikationer.
 • Udvikling af interpersonelle, rådgivnings- og faglige kommunikationsevner.
 • Mulighed for at deltage i alle faser af vurderingsprocessen arbejde i et internationalt anerkendt vurderingsprogram med førende fagfolk på området.

Studiemuligheder

Der er to muligheder for at søge ind på programmet.

 • Studerende med en kandidatgrad kan søge direkte til ph.d. program.
 • Studerende med en bacheloruddannelse kan søge ind på den fælles MA/Ph.D-uddannelse. Det fælles program giver studerende med en stærk rekord af præstationer inden for statistik, forskningsmetoder eller relaterede kurser mulighed for at ansøge om optagelse på vores MA og Ph.D. programmer på samme tid. Studerende, der er optaget under denne mulighed, vil først fuldføre kravene til den kvantitative psykologi-koncentration af Psychological Sciences MA-graden. Efter at have modtaget MA-graden går de studerende direkte videre til vurderings- og måling Ph.D. program.

Indlæggelser

Stipendier og finansiering

Læreplan

Programresultat

Programundervisning

Karrieremuligheder

Faciliteter

Om skolen

Spørgsmål