Keystone logo
© K-State College of Education
Kansas State University

Kansas State University

Kansas State University

Introduktion

Som den største lærerforberedelse i staten har College of Education ved Kansas State University demonstreret evnen til at reagere på behovene på det globale marked ved at tilbyde en blanding af indledende og avancerede grader, der forbereder individer fra alle geografiske områder, socioøkonomisk baggrunde og kulturer at undervise i. Med mange års erfaring med at arbejde med internationale studerende fra hele verden, vil højt kvalificerede fakulteter med engelsk som andetsprog (ESL) erfaring forberede spansk, kinesisk, japansk, fransk og tysk som modersmål til lærerlicens. Studerende kan forvente at forlade programmet med de nødvendige færdigheder til at udmærke sig i klasseværelset og videre. Vores Teaching & Learning (TELRN) Graduate Certificate er et fantastisk sted for karriereskiftere at begynde deres vej til at blive lærer i verdenssprog.

Dette program udstyrer enkeltpersoner med den instruktionspraksis og teori, der er nødvendig for at undervise amerikanske studerende i USA. Med blot et semester mere af kurser efter afslutningen af certifikatet kunne interesserede kandidater afslutte en pensum- og instruktionskandidatgrad med en World Modern Languages-koncentration. Ph.D. i Curriculum & Instruction er beregnet til avancerede kandidater, der søger at fokusere på uddannelsesforskning på lokalt, nationalt eller internationalt niveau.

Slut dig til os og bliv en del af det spændende globale momentum, K-State skaber inden for verdenssproglæreruddannelsen!

Vision, mission og konceptuel ramme

Vores vision:

"Forbereder undervisere til at være kyndige, etiske, omsorgsfulde beslutningstagere for en forskelligartet og foranderlig verden."

Vores mission er opfyldt gennem:

 • levering af eksemplarisk instruktion til studerende på bachelor- og kandidatniveau
 • produktion, fortolkning og formidling af sund og nyttig forskning og stipendium
 • ledelse, samarbejde og service inden for erhvervet
 • og forfremmelse, forståelse og fejring af mangfoldighed.

Akkreditering

Vores college omfavner akkreditering som et primært middel til at sikre professionen, at vi opfylder dens højeste standarder.

 • Kansas Department of Education (KSDE)
 • National Council Accreditation of Teacher Education (NCATE/CAEP)
 • Rådet for Akkreditering af Rådgivning og Beslægtede Uddannelsesprogrammer (CACREP)
 • Council for the Accreditation of Educator Preparation (CAEP)

Campus funktioner

Kansas State University er et fire-campus-system, der værdsætter hver brik i puslespillet. Hvert campus har sine egne styrker og forbindelser, der passer perfekt til vores universitetsparaply. Lær mere om hver af vores unikke campusser nedenfor.

Manhattan

K-States hovedcampus ligger i "The Little Apple", og trives i sin livlige college-by-atmosfære.

Manhattan campus omfatter mere end 2.320 acres, inklusive landbrugs- og forskningsfaciliteter.

Manhattan har en befolkning på mere end 56.000 og har et godt forhold til K-State-familien.

Denne campus ligger ved siden af Fort Riley, en stor hærinstallation, og samarbejder om mange militærfokuserede projekter.

Det amerikanske ministerium for hjemmelandssikkerhed's nationale bio- og agro-forsvarsfacilitet opføres ved siden af campus.

Olathe

Beliggende i Kansas Bioscience Park, tilbyder Olathe-campus en direkte portal, der forbinder universitetets kraftfulde forskningskapacitet til Greater Kansas City-området og videre.

Den nyeste K-State campus, Olathe åbnede sine døre i 2011.

K-State Olathe er fokuseret på at udvide den uddannelsesmæssige og økonomiske vækst i regionen, især for fagfolk, der arbejder i metroområdet. Dette campus letter mange partnerskaber mellem forskere og virksomheder, der udvikler teknologi til industriens behov rundt om i verden.

K-State Olathe udvider også sin ekspertise til K-12-ledere gennem uddannelsesprogrammering inden for dyresundhed, fødevaresikkerhed og fødevaresikkerhed.

Salina

Dette professionelle læringsmiljø er bygget på teori, forskning og industrianvendelse, alt sammen inden for en lille campusatmosfære beliggende i Salina, Kansas.

Salina campus er især kendt for sit luftfartsprogram i verdensklasse. Et state-of-the-art Student Life Center åbnede i 2009 og omfatter en basketballbane i fuld størrelse og forskellige løbe- og fitnessområder.

Dette campus er et af de første og få universiteter i landet, der tilbyder en bachelorgrad i ubemandede flysystemer og maskinlæring og autonome systemer. Salina, en by med næsten 48.000 indbyggere, tilbyder adgang til mere end 600 hektar parklandskab og den årlige Smoky Hill River Festival.

Global

K-State Global Campus leverer universitetets uddannelsesmuligheder til studerende, der ønsker at studere online eller på afstand.

Global Campus er hjemsted for K-State Online, som tilbyder mere end 100 online kreditprogrammer, herunder bachelor-, master-, doktorgrads-, certifikat- og mindre programmer.

Fra 1966, da fakultetet rejste tværs over staten Kansas for at undervise, når K-State Online nu ud til studerende i alle 50 stater og 41 lande. K-State Global Campus tilbyder også ikke-kredituddannelser og -programmer både personligt og online, der resulterer i certificering, anerkendelse af fuldførelse eller efteruddannelsestimer på en række forskellige områder.

Mere end 3.000 elever gennemførte ikke-kreditprogrammer online gennem Global Campus i 2020.

  Indlæggelser

  Slut dig til et fællesskab af forskelsskabende, problemløsere, sent-nat-drømmere og tidlige morgenstartere. Vær den næste game-changer. Bliv den næste vildkat.

  Hvordan man ansøger

  • Gennemgå adgangskravene, indsend din ansøgning, og tag det næste skridt mod din grad.
  • Fortæl os, hvad du er interesseret i, og få øjeblikkelig adgang til en downloadbar oversigt over alt K-State.
  • Fra begivenheder på campus til personlige en-til-en besøg, vi er klar til at rulle det lilla tæppe ud for dig.

  Ansøgningsdokumenter

  Udfyld alle påkrævede sektioner og upload dokumenter eller medier til din online ansøgning, efterhånden som de bliver bedt om. Indsend ikke dokumenter via e-mail eller post til ph.d.-skolen (medmindre du modtager en anmodning).

  Anslåede deltagelsesomkostninger for internationale studerende

  De estimerede omkostningsoplysninger viser de aktuelle minimums-estimerede midler, en international ansøger skal vise, at de har for at modtage de nødvendige dokumenter til rejse og optagelse. Midlerne kan være dine egne, stillet til rådighed af en sponsor, eller fra et stipendium eller en kombination af disse. Se nedenfor for oplysninger om den affidavit, der kræves for at dokumentere dine midler.

  Erklæring om økonomisk støtte

  Hver ansøgning skal angive kilden til økonomisk støtte. Finansiel støttedokumentation skal ledsages af erklæringen om finansiel støtte, der bekræfter, at der er økonomisk støtte til den studerende, mens han går på Kansas State University . Sponsorer skal underskrive den økonomiske erklæring; elektroniske signaturer accepteres ikke.

  Denne dokumentation er påkrævet for at udstede en I-20 eller DS-2019 og har ingen betydning for optagelsesbeslutningen.

  Ansøgere behøver muligvis ikke at indsende erklæringen om økonomisk støtte, hvis de opfylder følgende kriterier:

  • H1 visumindehaver ansat på fuld tid, planlægger ikke at ændre visumtype
  • H4 afhængig af H1 visumindehaver, planlægger ikke at ændre visumtype
  • F1/J1-studentervisumindehaver er tilmeldt en anden amerikansk institution og vil ikke anmode om en I-20 eller DS-2019 fra Kansas State University nu eller i fremtiden.
  • Bor i et andet land uden for USA og behøver ikke et studievisum (ansøger om online/fjernundervisning)
  • Har en I-20 eller DS2019 ved K-State og ansøger om et certifikatprogram i forbindelse med deres nuværende kandidat- eller doktorgradsprogram ved K-State

  Tilmeldingsgebyr

  Du skal betale ansøgningsgebyret for at indsende din ansøgning.

  Engelsk Færdighedskrav

  Hvis dit modersmål ikke er engelsk, kræver Graduate School, at hver ansøger giver en tilfredsstillende testscore for TOEFL, IELTS eller PTE.

  Stipendier og finansiering

  College of Education er forpligtet til at støtte den akademiske og professionelle succes for vores studerende.

  Kontoret for Studiestøtte

  Kontakt os venligst for at finde ud af mere om den økonomiske støtteproces, studielån, stipendier, legater, beskæftigelse, veteranydelser og udsættelse af undervisning. Bemærk venligst K-State-stipendiets prioriterede ansøgningsdatoer for fremtidige freshmen og overførselsstuderende.

  Ranglister

  Blandt de bedste

  Når du tilbyder en enestående elevoplevelse komplet med en bred vifte af akademiske valg, praktiske forskningsmuligheder og fritidsaktiviteter, der fremmer venskab, involvering og fællesskab, er du forpligtet til at blive bemærket både regionalt og nationalt. Vi er stolte af vores ry for fremragende kvalitet, og den kollektive K-State-familie gør hele tiden sit for at holde vores omdømme en realitet.

  Nationale ranglister

  Princeton anmeldelse: Bedste gymnasier
  Princeton Review rangerede Kansas State University i flere kategorier i rapporten "The Best 389 Colleges: 2024 Edition".

  • nr. 1 for de hyggeligste elever
  • nr. 1 for bedste bykjoleforhold
  • nr. 2 for gladeste elever
  • nr. 4 for bedste livskvalitet
  • nr. 5 for bedste studiestøtte og rådgivning
  • nr. 5 for bedste atletiske faciliteter
  • nr. 6 for studerende, der elsker disse gymnasier
  • nr. 6 for bedste sundhedsydelser
  • nr. 8 for bedste college sovesale
  • nr. 9 for bedste karriereydelser
  • nr. 9 for bedste campusmad
  • Nr. 9 for college city får høje karakterer
  • Nr. 15 for de fleste aktive studerende i Princeton Review: Best Value Colleges

  Princeton Review rangerede K-State i flere kategorier i rapporten "Best Value Colleges for 2023".

  • nr. 2 for bedste alumni-netværk
  • nr. 2 til praktik
  • nr. 10 for at få indflydelse
  • Magasinet Penge
  • En af Money Magazines bedste gymnasier. (2023)
  • College rang
  • Top 10 bedste universitetsbyer i landet. (2022) Regionale placeringer SmartAsset
  • Toprangerede universitetsværdi i staten Kansas (2022) University Magazine
  • nr. 1 universitet i Kansas (2022)

  Studenterklæringer

  Placeringer

  • Manhattan

   006 Bluemont Hall 1114 Mid-Campus Dr. North, Manhattan, 66506, Manhattan

  Spørgsmål